Neler Yeni

Yardım Cs 2 Bu Bıçağı Alıyorum ?

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
hocam bende diyorum ki 3250-3300tl ye alabilirsin ve 500tl borc alacagına 300tl alacan. 300tl al siparis olustur. boşu boşuna hem 200tl fazla borc alacan hem zarar girecen

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Cengiz
hocam bende diyorum ki 3250-3300tl ye alabilirsin ve 500tl borc alacagına 300tl alacan. 300tl al siparis olustur. boşu boşuna hem 200tl fazla borc alacan hem zarar girecen
hocam öyle de beklemek istemiyom şimdi ne zaman satar millet diye

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Cengiz

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Steam pazarı gereksiz pahalı. Bu bıçaklar diğer sitelerde 3.000₺'ye falan oluyor. İlla alacaksan bilmiyorum kanka aldığın şey 3.500₺'lik bir şey zaten. Artması için 3 ay beklesen anca 3.700₺ falan olur. Keyfine göre takıl yani. Bana soracak olsan ben bu fiyata bıçak bile almazdım, hele ki Steam'den alıp sonrasında kâr ederim diye hiç almazdım. Hem Steam üzerinden pahalıya alıp sonrasında atıyorum ByNoGame'de hem düşük fiyatlı hem de %7 komisyonlu satıp kâr etmek ne kadar mantıklı?

MFİ0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Fatih İlhan
Alıntıyı görüntüle

Steam'de 2838.68 TL Var Üstüne Koyup Bunu Alacam Sizce Alayim Mi En F/P Bıç Bence Skin Önemli Değil Sadece Animasyonları Güzel Sizce Alınır Mı ? 3469'a Vardı Para Bekliyor Steam'de Diye Alamadım (Steam'de Satan Olursa Bu Arada Alabilirim) Sizce Ne Yapam İlerde Daha Düşüğe Bulur Muyum Yoksa Yarın Direk Çekem Mi ?
çabuk sıkılırsın bence alma bende bunun lekelisi vardı ben baya sıkıldım degiştirmeyi düşünüyorum bence birazdaha para ekle yada para kas nasıl yaparsın bilmiyorum orasını bence alma
Şuan steam de hiçbir itemin fiyatı düşmez hype çok yüksek çünkü

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Cengiz
Steam pazarı gereksiz pahalı. Bu bıçaklar diğer sitelerde 3.000₺'ye falan oluyor. İlla alacaksan bilmiyorum kanka aldığın şey 3.500₺'lik bir şey zaten. Artması için 3 ay beklesen anca 3.700₺ falan olur. Keyfine göre takıl yani. Bana soracak olsan ben bu fiyata bıçak bile almazdım, hele ki Steam'den alıp sonrasında kâr ederim diye hiç almazdım. Hem Steam üzerinden pahalıya alıp sonrasında atıyorum ByNoGame'de hem düşük fiyatlı hem de %7 komisyonlu satıp kâr etmek ne kadar mantıklı?
hocam aslında bana bu bıç beava gelmiş olacak şimdi ben 1500 e apex hesbaı sattım ve gittim najava aldım üstüne koyup bynodan 2 k ya yani 500 tl ye almış oldum bıçı şimdi yatırımlşık eşyaları vb sattım üstüne 500-600 koyup almış olacam yani 3.5 k lık bıçtan hem steam olarak hem bynogame olarak kaırm olacaK 1200'e almış olacam mantıken
Mesaj otomatik birleştirildi:

çabuk sıkılırsın bence alma bende bunun lekelisi vardı ben baya sıkıldım degiştirmeyi düşünüyorum bence birazdaha para ekle yada para kas nasıl yaparsın bilmiyorum orasını bence alma
Şuan steam de hiçbir itemin fiyatı düşmez hype çok yüksek çünkü
Gel Alam Senden İstersen Steam'e Koyarsan Yarın Dicemde Lekeli Nasıl Bilmiyorum Ucuz Birşeyse Alırım 3.4 K dan

Aliyılmaz

80+ Bronze
bence alma dolar kuru arttığı için kaar edersin anca bunun yerine stickerlere vs yatırım yaparsan parayı katlayıp daha güzel bi bıçak alabilirsin illa almak istiyorsan

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
ya önceki bıçıda borçla aldım sattım kar ile ama bu ömürlük duracak zaten beleşe almış gibi oldum
inan bana o kadar item aldım sattım yarısına alırken ömürlük demişimdir. o bıcağı alırsan 2-3 ay sobra bütcene göre bir üstünü arayacan. bu işin sonu talon ya da karambitte bitiyor. emin ol cs de ömürlük diye bişey yok

MFİ0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Fatih İlhan
hocam aslında bana bu bıç beava gelmiş olacak şimdi ben 1500 e apex hesbaı sattım ve gittim najava aldım üstüne koyup bynodan 2 k ya yani 500 TL ye almış oldum bıçı şimdi yatırımlşık eşyaları vb sattım üstüne 500-600 koyup almış olacam yani 3.5 k lık bıçtan hem steam olarak hem bynogame olarak kaırm olacaK 1200'e almış olacam mantıken
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gel Alam Senden İstersen Steam'e Koyarsan Yarın Dicemde Lekeli Nasıl Bilmiyorum Ucuz Birşeyse Alırım 3.4 K dan
yok aga saol ben degiştirmek için siteye başka siteye koydum bide fiyatı 5k civarı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,042
Üyeler
163,760
Son üye
aydogandk
Top Bottom