Sistem nedir hacı tahmin mi edelimNiye böyle oyun sürekli gidip geliyor donuyor 1-2 saniye sonra yine geliyor
Sistemin den dolayı olabilir yada oyun yeni olduğu için her sistemde optimize olmayabilir zamanla çözülürNiye böyle oyun sürekli gidip geliyor donuyor 1-2 saniye sonra yine geliyor
zannetmiyorum sistemden olduğunu oyunda bir şey vardır pubg de 150 sabit veren PC CS2 demi donacakSistemin den dolayı olabilir yada oyun yeni olduğu için her sistemde optimize olmayabilir zamanla çözülür
Aynı sistem açık beta çıkmadan önce death maç da 50 fpa civarı normal solo da 170 civarı alıyorum şimdiki açık betada oynayamadım sunucular kapalıydıevet
5600
3060
16 ram
500 m2
Sen pubg motoruyla cs2 motorunu kıyaslıcaksan oynama hocamzannetmiyorum sistemden olduğunu oyunda bir şey vardır PUBG de 150 sabit veren PC CS2 demi donacak
onu mu diyorum kardeşim cs de 5v5 ken donuyor takılıyor PUBG de son alanlarda 40-50 kişiyi işliyor bilgisayar etrafta yine de en ufak fps düşmüyor sabit 150 csgo da da sıkıntı yoktu şimdi mi bozulacak bilgisayar?Aynı sistem açık beta çıkmadan önce death maç da 50 fpa civarı normal solo da 170 civarı alıyorum şimdiki açık betada oynayamadım sunucular kapalıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen PUBG motoruyla cs2 motorunu kıyaslıcaksan oynama hocam
Ben indirdiğim bir kaç saat içinde yaşadım, yavaş yavaş geçmeye bitmeye başladı donmadır takılmadır vsNiye böyle oyun sürekli gidip geliyor donuyor 1-2 saniye sonra yine geliyor
Oyundan kaynaklı bendede oluyor adam görüp ölünce (100+ fps ile oynuyorum imzadaki sistemle)Sistemin den dolayı olabilir yada oyun yeni olduğu için her sistemde optimize olmayabilir zamanla çözülür
henüz optimizasyon sorunları varNiye böyle oyun sürekli gidip geliyor donuyor 1-2 saniye sonra yine geliyor
kardeşimde de rx 6600 var onda ne yapsa düzelir az çok geçmeye başladı gibinvidia denetim masasından bu ayarı yap düzelir. Alıntıyı görüntüle
Oyuna biraz zaman vermek lazım Betada böyle sorunlarla uğraşmamıştım ben akıcıydıkardeşimde de rx 6600 var onda ne yapsa düzelir az çok geçmeye başladı gibi