CS 2 Çok Takılıyor?

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,316
Niye böyle oyun sürekli gidip geliyor donuyor 1-2 saniye sonra yine geliyor

Sistemin den dolayı olabilir yada oyun yeni olduğu için her sistemde optimize olmayabilir zamanla çözülür
zannetmiyorum sistemden olduğunu oyunda bir şey vardır pubg de 150 sabit veren PC CS2 demi donacak

evet
5600
3060
16 ram
500 m2
Aynı sistem açık beta çıkmadan önce death maç da 50 fpa civarı normal solo da 170 civarı alıyorum şimdiki açık betada oynayamadım sunucular kapalıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zannetmiyorum sistemden olduğunu oyunda bir şey vardır PUBG de 150 sabit veren PC CS2 demi donacak
Sen pubg motoruyla cs2 motorunu kıyaslıcaksan oynama hocam

Aynı sistem açık beta çıkmadan önce death maç da 50 fpa civarı normal solo da 170 civarı alıyorum şimdiki açık betada oynayamadım sunucular kapalıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen PUBG motoruyla cs2 motorunu kıyaslıcaksan oynama hocam
onu mu diyorum kardeşim cs de 5v5 ken donuyor takılıyor PUBG de son alanlarda 40-50 kişiyi işliyor bilgisayar etrafta yine de en ufak fps düşmüyor sabit 150 csgo da da sıkıntı yoktu şimdi mi bozulacak bilgisayar?

Niye böyle oyun sürekli gidip geliyor donuyor 1-2 saniye sonra yine geliyor
Ben indirdiğim bir kaç saat içinde yaşadım, yavaş yavaş geçmeye bitmeye başladı donmadır takılmadır vs

Sistemin den dolayı olabilir yada oyun yeni olduğu için her sistemde optimize olmayabilir zamanla çözülür
Oyundan kaynaklı bendede oluyor adam görüp ölünce (100+ fps ile oynuyorum imzadaki sistemle)

nvidia denetim masasından bu ayarı yap düzelir.
Ekran görüntüsü 2023-09-28 220911.png

kardeşimde de rx 6600 var onda ne yapsa düzelir az çok geçmeye başladı gibi
Oyuna biraz zaman vermek lazım Betada böyle sorunlarla uğraşmamıştım ben akıcıydı

Geri