TauTVabienS
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
amd grafik kartı ayarlarına bakmanız gerekiyor. amd paneli hiç bilmiyorum.kardeşimde de rx 6600 var onda ne yapsa düzelir az çok geçmeye başladı gibi
amd grafik kartı ayarlarına bakmanız gerekiyor. amd paneli hiç bilmiyorum.kardeşimde de rx 6600 var onda ne yapsa düzelir az çok geçmeye başladı gibi
Hangi ayarı?nvidia denetim masasından bu ayarı yap düzelir. Alıntıyı görüntüle
nvdia denetim masasına gir orada cs:go seçilidir onu cs2 yapacaksınız.Hangi ayarı?
kurulu oldu diskle alakalı olabilir,internetinle,yeni oyun ondanda olabilirzannetmiyorum sistemden olduğunu oyunda bir şey vardır PUBG de 150 sabit veren PC CS2 demi donacak
Oyundan kaynaklı oyun ssdye kurulu genede oluyor bunlarkurulu oldu diskle alakalı olabilir,internetinle,yeni oyun ondanda olabilir
bendede oluyor grafikleri ortaya çektim fsr kapattım, fps yi 150 ye sabitledim çok nadir takılma oluyor, berbat olmuş oyunNiye böyle oyun sürekli gidip geliyor donuyor 1-2 saniye sonra yine geliyor
çok iyi bekliyordum sıkıntısız çıkar çok güzel oynarız diyordum hayal kırıklığı oldubendede oluyor grafikleri ortaya çektim fsr kapattım, fps yi 150 ye sabitledim çok nadir takılma oluyor, berbat olmuş oyun