165hz v sync kapalıMonitör hzine bak belki düşmüştür
Mouse hzi fazlaysa düşürmeyi dene165hz v sync kapalı
Farklı bir mouse geçtim abimin dp olmayan 80 tl ye aldığı mous dan bir dediğini deneyeyimMouse hzi fazlaysa düşürmeyi dene
Kral harbi ondanmış ya denedim akıcı oldu birden Allah razı olsun teşekkür ederimMouse hzi fazlaysa düşürmeyi dene
Rica ederim ne demekFarklı bir mouse geçtim abimin dp olmayan 80 tl ye aldığı mous dan bir dediğini deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral harbi ondanmış ya denedim akıcı oldu birden Allah razı olsun teşekkür ederim
Mouse hz ile ne ilgisi var ki anlamadım yüksek olunca niye kasma yaratıyor ki?Mouse hzi fazlaysa düşürmeyi dene
Yüksek olunca işlemciye yük biniyor ve kasmaya başlıyorMouse hz ile ne ilgisi var ki anlamadım yüksek olunca niye kasma yaratıyor ki?
Ciddili mi bu ya benim mouse 1000hz csde donma olmuyor ama hzyi düşürsem en dibe daha fazla akıcı olur mu ?Yüksek olunca işlemciye yük biniyor ve kasmaya başlıyor
HZ ile ne alakası var bilmiyorum ama HZ i düşürmeniz size çok fazla dezavantaj yaşatır umarım biliyorsunuzdur.Farklı bir mouse geçtim abimin dp olmayan 80 tl ye aldığı mous dan bir dediğini deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral harbi ondanmış ya denedim akıcı oldu birden Allah razı olsun teşekkür ederim
Bende aynısını yaşadım neden acababelki birçok kişi onaylamayacak ama vsync ı açınca 158 e sabitliyor bende okadar akıcı oluyorki oyun sanki 240 hz gibi denemeni öneriririm kendin monitörünün hz ine sabitleyince öyle akıcı olmuyor belki benim monitörümlede alakalıdır g-sync
Bende aynısını yaşadım neden acaba
VSYNC veya açılımıyla Vertical Synchronization, bilgisayar oyunlarında görüntü oranını monitörün yenilenme hızıyla eşleştirmenize yardımcı olan bir seçenektir. VSYNC'nin açık olması halinde monitörün kapasitesine oranla görüntü sunulur ve bu sayede ekranda meydana gelen kırılmaların (tearing) önüne geçilir.belki birçok kişi onaylamayacak ama vsync ı açınca 158 e sabitliyor bende okadar akıcı oluyorki oyun sanki 240 hz gibi denemeni öneriririm kendin monitörünün hz ine sabitleyince öyle akıcı olmuyor belki benim monitörümlede alakalıdır g-sync