Cs 2 de 200 fps almama rağmen 60 fps hissiyatı

g20x10

80+
Reaksiyon skoru
33
Önceden yoktu şimdi cs go oynarken fareyi yana kaydırırken kasa kasa dönuyor tek bilmek istediğin sizde de öyle yapıyor mu lutfen yardımcı olun

Monitör hzine bak belki düşmüştür

Farklı bir mouse geçtim abimin dp olmayan 80 tl ye aldığı mous dan bir dediğini deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral harbi ondanmış ya denedim akıcı oldu birden Allah razı olsun teşekkür ederim
Rica ederim ne demek

Farklı bir mouse geçtim abimin dp olmayan 80 tl ye aldığı mous dan bir dediğini deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral harbi ondanmış ya denedim akıcı oldu birden Allah razı olsun teşekkür ederim
HZ ile ne alakası var bilmiyorum ama HZ i düşürmeniz size çok fazla dezavantaj yaşatır umarım biliyorsunuzdur.

belki birçok kişi onaylamayacak ama vsync ı açınca 158 e sabitliyor bende okadar akıcı oluyorki oyun sanki 240 hz gibi denemeni öneriririm kendin monitörünün hz ine sabitleyince öyle akıcı olmuyor belki benim monitörümlede alakalıdır g-sync

belki birçok kişi onaylamayacak ama vsync ı açınca 158 e sabitliyor bende okadar akıcı oluyorki oyun sanki 240 hz gibi denemeni öneriririm kendin monitörünün hz ine sabitleyince öyle akıcı olmuyor belki benim monitörümlede alakalıdır g-sync
Bende aynısını yaşadım neden acaba

Bende aynısını yaşadım neden acaba
VSYNC veya açılımıyla Vertical Synchronization, bilgisayar oyunlarında görüntü oranını monitörün yenilenme hızıyla eşleştirmenize yardımcı olan bir seçenektir. VSYNC'nin açık olması halinde monitörün kapasitesine oranla görüntü sunulur ve bu sayede ekranda meydana gelen kırılmaların (tearing) önüne geçilir.

Geri