YØNDAİME
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 226
hocam g-sync cs2 de aşşırı etkileyen bi özellik oyuzden olabilir oyun fena akıyor onu açıncaBende aynısını yaşadım neden acaba
hocam g-sync cs2 de aşşırı etkileyen bi özellik oyuzden olabilir oyun fena akıyor onu açıncaBende aynısını yaşadım neden acaba
Ben lolde yaşadım 60hz ekran 100fps alıyordum hep kasıyor gibiydi açınca akıcı oldu bayahocam g-sync cs2 de aşşırı etkileyen bi özellik oyuzden olabilir oyun fena akıyor onu açınca
belki birçok kişi onaylamayacak ama vsync ı açınca 158 e sabitliyor bende okadar akıcı oluyorki oyun sanki 240 hz gibi denemeni öneriririm kendin monitörünün hz ine sabitleyince öyle akıcı olmuyor belki benim monitörümlede alakalıdır g-sync
Hocam vsync kapalı iken zaten görüntüde yırtılmalar olduğundan dolayı siz vsync açtığınızda o görüntüdeki yırtılmaları önler kırılma olmaz görüntüde bu yüzden size akıcı geliyor.Bende aynısını yaşadım neden acaba
1000 güzel düşürme bence dpi veya sens düşürüsen anca akıcılık artarCiddili mi bu ya benim mouse 1000hz csde donma olmuyor ama hzyi düşürsem en dibe daha fazla akıcı olur mu ?
Dpi düşükte hocam sens de kendi oynayışıma göre ayarlı1000 güzel düşürme bence dpi veya sens düşürüsen anca akıcılık artar
Tam tersi hocam maalesef eski 200 tl lik mouse de oldu bu yüksek 12000dp lik mousede yağ gibi kayıyorYüksek olunca işlemciye yük biniyor ve kasmaya başlıyor
Tam tersi hocam maalesef eski 200 tl lik mouse de oldu bu yüksek 12000dp lik mousede yağ gibi kayıYüksek olunca işlemciye yük biniyor ve kasmaya başlıyor
Yok hocam ben 200 tl lik bir mouse vardı abimin onu kulaniyim yeni 1200 tl lik olana pek dokunmadım yana çekerken böyle takıla takıla gidiyordu 60 fps gibi idi 12 bin dp lik olan mouse yi takdım düzeldi yaniPing den dolayı yaşıyorum ben o hissi.
Ben buldum hocam ben eski mouse vardı abimin onu kullanırken oldu oyun da 12 bin dplik mouse yi kullandım yağ gibi akdı oyun yani mouseden porblemBende aynısını yaşadım neden acaba
Düzeltim ben hocam 1200 tl ye aldım 12 bin dp lik mousede sorun çözüldüHZ ile ne alakası var bilmiyorum ama HZ i düşürmeniz size çok fazla dezavantaj yaşatır umarım biliyorsunuzdur.