Neler Yeni

Cs 2 den Cs Go ya geçiş yapılır mı??

EdoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sadece Önemsiz Biri
Arkadaşlar selam sadece botlarla oynamak için ve birazda eski günlere dönmek için Cs Go'ya tekrar giriş yapmak istiyorum fakat nasıl giriş yapılır bilmiyorum veya giriş yapılır mı? bilmiyorum ayrıca birşekilde cs go ya giriş yaptım diyelim cs2 ye geri dinmek için baştan mı yüklemem gerekir veya giremezmiyim?

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Hakan Keser
Arkadaşlar selam sadece botlarla oynamak için ve birazda eski günlere dönmek için Cs Go'ya tekrar giriş yapmak istiyorum fakat nasıl giriş yapılır bilmiyorum veya giriş yapılır mı? bilmiyorum ayrıca birşekilde cs go ya giriş yaptım diyelim cs2 ye geri dinmek için baştan mı yüklemem gerekir veya giremezmiyim?
Steamdan oyun özelliklerine gel. Oradan demolara bas. CSGO demo viewer tarzı bir şey var ona bas. CSGO yüklenecek (12gb). Rekabetçi falan oynayamzsın. Botlar ve topluluk sunucuları sadece. CS2 ve csgo arasında istediğin zaman geçiş yapabilirsin. Ekstra bir şey yapmana gerek yok.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Steamdan oyun özelliklerine gel. Oradan demolara bas. CSGO demo viewer tarzı bir şey var ona bas. CSGO yüklenecek (12gb). Rekabetçi falan oynayamzsın. Botlar ve topluluk sunucuları sadece. CS2 ve csgo arasında istediğin zaman geçiş yapabilirsin. Ekstra bir şey yapmana gerek yok.
Ek olarak böyle betadan oynama işlemi yıl sonuna kadar geçerli galiba. Öyle bi video gördüm çünkü.

EdoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sadece Önemsiz Biri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ediyorum şuan seçtiğim şey mi dediğiniz özellik?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-10-12 185705.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-12 185705.png
    14 KB · Hit: 120
  • Ekran görüntüsü 2023-10-12 185648.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-12 185648.png
    2.2 KB · Hit: 115
Top Bottom