Cs 2 envanter önerisi

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
470
selamalr cs 2 için envanter dizicem ufak çaplı bıçak awp ak usp deagle ve m4a1s olacak yazın satarım muhtemelen bütçem 5 bin

5K ya bir şey yapamazsın full mavi envanter dizersin keyif vermez.

Bayonet var o paraya skine önem vermem diyorsan. Huntsman knife veya gut knife da bakabilirsin bunların skini bir tık daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

selamalr cs 2 için envanter dizicem ufak çaplı bıçak awp ak usp deagle ve m4a1s olacak yazın satarım muhtemelen bütçem 5 bin
AWP atheris, ak simsiyah olur güzel stickerlı, usp s kabuk olur, m4 ise siyah lotus alırdım ben, deagle da Mecha endüstrisi alırdım.

5kya full envanter biraz zor hocam ha dizilir mi dizilir de tek renk dizemezsin bazı skinlerden kısman gerekir en kötü bıçaklar zaten 2-3 bin arası ortalama ultraviolet bir bıçak alsan 3ten aşağı bulunmaz gibi 2 bine diğer silahları alsan ak-47 phantom alsan herkes sevmiyor olabiliyor 270-300de o ya da slate alacaksın bence alacaksan bıçağı pahalı tutup ucuz ak-47, awp ve m4 hangisini kullanıyorsan ona düzgün skin alıp diğerlerini 0.20 centlik öylesine bir envanter falan dizmek

en ucuz bıçak 3k falan zaten. silahlar için skin başı 5 dolar anca düşüyo. sitelerden falan satın alırsanız belki ufak çaplı bi set olabilir. ya da sadece bıçak ak awp gibi falan yapıp daha iyi alabilirsiniz

5kya full envanter biraz zor hocam ha dizilir mi dizilir de tek renk dizemezsin bazı skinlerden kısman gerekir en kötü bıçaklar zaten 2-3 bin arası ortalama ultraviolet bir bıçak alsan 3ten aşağı bulunmaz gibi 2 bine diğer silahları alsan ak-47 phantom alsan herkes sevmiyor olabiliyor 270-300de o ya da slate alacaksın bence alacaksan bıçağı pahalı tutup ucuz ak-47, awp ve m4 hangisini kullanıyorsan ona düzgün skin alıp diğerlerini 0.20 centlik öylesine bir envanter falan dizmek
full değil ya belli başlı silahlar sadece ak falan 10 doalrlık falanda olur bırbırlerıyel uyumlu olmasına gr ek yok

Geri