aga benim soğutucuda sorun var işlemciye uv yapmama rağmen 100c oluyor drop giriyor ondan dolayı sabitlemem lazım ne yapacağım benknkm cs2 icin 64 fps sabitlediginde sinirsiz bunny yapabiliyordun bunu engellemek icin fps sinirlamayi devre disi biraktirlar diye biliyorum
Hayır maçın ortasında FPS sınırını değiştirmeyi yasakladılar. Ana lobideyken vs. istediğin gibi FPS'inin sınırını ayarlayıp maç içinde o sınırla oynayabilirsin. İnsanlar fps_max 64 'e tuş atayarak gerektikçe bhop modunu açıp kapatıyordu bir nevi, onu engellediler.knkm cs2 icin 64 fps sabitlediginde sinirsiz bunny yapabiliyordun bunu engellemek icin fps sinirlamayi devre disi biraktirlar diye biliyorum
Soğutucun stok fan mı? İşlemcin fazla ısınıyor gibi. Yani tam istediğin cevap değil biliyorum ama FPS sınırlamak yerine işlemcinini soğutmaya mı baksak? İşlemcinin performansını kullanmak hakkın sonuçtaaga benim soğutucuda sorun var işlemciye uv yapmama rağmen 100c oluyor drop giriyor ondan dolayı sabitlemem lazım ne yapacağım ben
kral ben nasıl yapıcam şimdi maç dışında mı max fps yazayımHayır maçın ortasında FPS sınırını değiştirmeyi yasakladılar. Ana lobideyken vs. istediğin gibi FPS'inin sınırını ayarlayıp maç içinde o sınırla oynayabilirsin. İnsanlar fps_max 64 'e tuş atayarak gerektikçe bhop modunu açıp kapatıyordu bir nevi, onu engellediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soğutucun stok fan mı? İşlemcin fazla ısınıyor gibi. Yani tam istediğin cevap değil biliyorum ama FPS sınırlamak yerine işlemcinini soğutmaya mı baksak? İşlemcinin performansını kullanmak hakkın sonuçta
soğutucu olarak dark x123 alcam pazar günü o zamana kadar cs oynamak istiyorumHayır maçın ortasında FPS sınırını değiştirmeyi yasakladılar. Ana lobideyken vs. istediğin gibi FPS'inin sınırını ayarlayıp maç içinde o sınırla oynayabilirsin. İnsanlar fps_max 64 'e tuş atayarak gerektikçe bhop modunu açıp kapatıyordu bir nevi, onu engellediler.
Soğutucun stok fan mı? İşlemcin fazla ısınıyor gibi. Yani tam istediğin cevap değil biliyorum ama FPS sınırlamak yerine işlemcinini soğutmaya mı baksak? İşlemcinin performansını kullanmak hakkın sonuçta
Seni anlıyorum ben de bilgisayarın çalıştığı her gün CS oynarım zatenkral ben nasıl yapıcam şimdi maç dışında mı max fps yazayım
soğutucu olarak dark x123 alcam pazar günü o zamana kadar cs oynamak istiyorum
ve evet stok fan bir sorunu var ama çözemedim
yardımın için saol çözdüm sorunuSeni anlıyorum ben de bilgisayarın çalıştığı her gün CS oynarım zatenFPS Sınırlamama sorunu çok garip ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Mecburen soğutucuyu bekleyeceksin şimdilik
Pencere moduna al düzeliyorbunu nasıl yapıcam fps max komutu olmadı oyundan fps limitledim olmadı nvidia app ten limitledim olmadı dikey senkronizsayonu oyundanda denedim nvidia apptende yine olmadı
Nasıl çözdün belki bana da lazım oluryardımın için saol çözdüm sorunu
pencereli tam ekranda zatenPencere moduna al düzeliyor
fps yi nvidia app ten sınırladım pc yi aç kapa yaptımNasıl çözdün belki bana da lazım olur
O değil en üstteki ben öyle çözdüm farklı çözümü varsa yazabilirsinpencereli tam ekranda zaten
pc nvidia app ten sınırladım pc yi aç kapa yaptım