Neler Yeni

CS 2 için yeni gelişmeler var mı?

BeKo'O

80+ Silver
Temmuzun sonuna yaklaşıyoruz artık bu oyun ne zaman çıkacak? Açıklanan gelişmeler veya başka bir şeyler var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

zamzom

80+
bu faceit in falan pek bi önemi kalmıcak o zaman 128tick olayı daha iyi olacak belki hile engelinde de güzel gelişmeler olucak faceit in tek anlamı puan kasıp orda ödüller kazanmak için para vermeye gerek olucak mı acaba

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Son partide davet alanlar arasındaydım. Oyunu biraz deneme şansım oldu. Öncelikle oyun çok tatlı aga. Tabii overpass tamamen yeniden yapılan haritalardan olduğu için normal ama yine de çok tatlı işte. Ancak sıkıntılar mevcut.
Fps drop: i3 12100f - rtx 2060 ile oynuyorum ve oyun düşük ayarlarda 60fps lere kadar inebiliyor. Afterburner ile falan incelemedim sadece oyun içi sayacı açıp göz attım. Oyundakilere sordum onlar da aynı sorunu yaşıyorlardı. Birkaç defa daha oyuna girdim, bir defasında sıfır drop ile oynadım... Fps tabii ki go dan düşüktü ama bu normal, yine de bazı optimizasyonlar ile iyileştirilmesi lazım.
Map bugları: özellikle miragede tonla bug vardı hatırlarsınız, her map bu kadar buglı olmaz ama her mapta ufak tefek de olsa buglar var ve bunların fixlenmesi lazım. Bunun için mapler sırayla oyuna alınıyor ve bu da süreci uzatan bir iş.
VAC Live: Bu arkadaşın oyunun başından sağlam çıkması lazım ama Sparkles'ın ilgili videosunu izlerseniz şimdiden delik deşik olmuş...
Görsel düzenlemeler: Oyunda özellikle menüde yazı boyutu olsun, profil fotoğrafı cart curt olsun genel olarak ufak ve saçma duruyorlar. Bunların da düzeltilmesi lazım.
Hareket: E-sporcular movement hâlâ cs go kadar iyi değil diyor. Movement cs serisinin önemli bir parçası ve bence daha iyi olmak zorunda.

Tüm bunlar yapılmalı, son rötuşlar ve optimizasyonlar yapılmalı ve bana öyle geliyor ki bu yaz beta sürecini tamamlaması zor. Yine de aman aman 2024 e kadar uzayacak bir süreç gibi de durmuyor. Tahminimce Eylül sonu Ekim başı gibi oyun tam olarak sunulabilir, tabii bu benim şahsi tahminim.

BeKo'O

80+ Silver
Son partide davet alanlar arasındaydım. Oyunu biraz deneme şansım oldu. Öncelikle oyun çok tatlı aga. Tabii overpass tamamen yeniden yapılan haritalardan olduğu için normal ama yine de çok tatlı işte. Ancak sıkıntılar mevcut.
Fps drop: i3 12100f - rtx 2060 ile oynuyorum ve oyun düşük ayarlarda 60fps lere kadar inebiliyor. Afterburner ile falan incelemedim sadece oyun içi sayacı açıp göz attım. Oyundakilere sordum onlar da aynı sorunu yaşıyorlardı. Birkaç defa daha oyuna girdim, bir defasında sıfır drop ile oynadım... Fps tabii ki go dan düşüktü ama bu normal, yine de bazı optimizasyonlar ile iyileştirilmesi lazım.
Map bugları: özellikle miragede tonla bug vardı hatırlarsınız, her map bu kadar buglı olmaz ama her mapta ufak tefek de olsa buglar var ve bunların fixlenmesi lazım. Bunun için mapler sırayla oyuna alınıyor ve bu da süreci uzatan bir iş.
VAC Live: Bu arkadaşın oyunun başından sağlam çıkması lazım ama Sparkles'ın ilgili videosunu izlerseniz şimdiden delik deşik olmuş...
Görsel düzenlemeler: Oyunda özellikle menüde yazı boyutu olsun, profil fotoğrafı cart curt olsun genel olarak ufak ve saçma duruyorlar. Bunların da düzeltilmesi lazım.
Hareket: E-sporcular movement hâlâ cs go kadar iyi değil diyor. Movement cs serisinin önemli bir parçası ve bence daha iyi olmak zorunda.

Tüm bunlar yapılmalı, son rötuşlar ve optimizasyonlar yapılmalı ve bana öyle geliyor ki bu yaz beta sürecini tamamlaması zor. Yine de aman aman 2024 e kadar uzayacak bir süreç gibi de durmuyor. Tahminimce Eylül sonu Ekim başı gibi oyun tam olarak sunulabilir, tabii bu benim şahsi tahminim.
yaza çıkamayacak kadar çok iş var yani, VAC Live hakkında söylediğini bilmiyorum neden delik deşik olmuş? Movement konusunda bunny vesayre daha rahat ve kolay duyumları almıştım.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyun yazın çıkacak dendi arkadaşlar, tüm haritalar tüm yenilikler ile bir anda full bir oyun çıkacak söylenmedi. Muhtemelen 5-6 harita ile giriş yapacaktır, daha sonrasında eksikler tamamlandıkça oyuna eklenecektir.

Bunun yanında hile olayını tamamiyle engelleyebilen bir online oyun neredeyse yok. Hele kernel'de çalışan bir sistem olmadığı sürece bunu yapmak daha da zor. Kernel'de çalıştığı zaman da uygulama güvenlik açıkları yaratabilir bunun yanında, problem olması durumunda zırt pıt mavi ekrana düşersiniz. (Vanguard örneği bolca var bu konuda)

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şu an beta kullanıcıları için kaç harita yayınlandı Dust2'den sonra?
Dust 2, Nuke, Overpass, Office ve Mirage. Şuanda Overpass aktif
Mesaj otomatik birleştirildi:

beta access nasıl geliyor kanka? Bildirim kısmına mı, yoksa mail ile falan mı?

şakasına dedim half life 3ü, ikisininde ne olduğu belli değil ya şuan :)
Oyunda haberler kısmının üst tarafında bildirim olarak geliyor

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Temmuzun sonuna yaklaşıyoruz artık bu oyun ne zaman çıkacak? Açıklanan gelişmeler veya başka bir şeyler var mı?
21 veya 24 Ağustos günü çıkması gerek çıkmasa bile yaz bitmeden çıkarmaları gerek çünkü bu yaz çıkacak dediler sözlerinde durmaları gerekiyor en azından açık beta olarak çıkar

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
yaza çıkamayacak kadar çok iş var yani, VAC Live hakkında söylediğini bilmiyorum neden delik deşik olmuş? Movement konusunda bunny vesayre daha rahat ve kolay duyumları almıştım.
Dediğim gibi benimkisi bir tahmin, bakarsınız Valve beni şaşırtır...
VAC Live ile ilgili bahsettiğim video:
Movement konusunda da Shroud'un yayınından bi kesit izlemiştim, vuruş hissi daha iyi ancak hareketler go'da daha iyi diyordu. Benzer bir yorum yapan bi e-sporcu da vardı. Birazdan bulursam o videonun linkini de eklerim

Movement konusunda da Shroud'un yayınından bi kesit izlemiştim, vuruş hissi daha iyi ancak hareketler go'da daha iyi diyordu. Benzer bir yorum yapan bi e-sporcu da vardı. Birazdan bulursam o videonun linkini de eklerim
Bahsettiğim kesitleri içeren bir video, bu videoyu da izleyebilirsin.

BeKo'O

80+ Silver

Bahsettiğim kesitleri içeren bir video, bu videoyu da izleyebilirsin.
Hile konusu yine şüpheye düşürmedi değil ama valve illaki güçlendircektir sistemi

Movement konusunda ise CSGO gibi hissettirmediği belirtilmiş ama insanlar bu tip şeylerde pek yeniliğe açık olamıyorlar sonuçta yıllardan beri insanların emektar olduğu oyun ama insanlar eminim ki alışacaktır her zaman olduğu gibi ki zaten gün geçtikçe feedback'leri dikkate alarak çeşitli düzenlemeler yaparlar gameplay konusunda

Top Bottom