yaza çıkamayacak kadar çok iş var yani, VAC Live hakkında söylediğini bilmiyorum neden delik deşik olmuş? Movement konusunda bunny vesayre daha rahat ve kolay duyumları almıştım.Son partide davet alanlar arasındaydım. Oyunu biraz deneme şansım oldu. Öncelikle oyun çok tatlı aga. Tabii overpass tamamen yeniden yapılan haritalardan olduğu için normal ama yine de çok tatlı işte. Ancak sıkıntılar mevcut.
Fps drop: i3 12100f - rtx 2060 ile oynuyorum ve oyun düşük ayarlarda 60fps lere kadar inebiliyor. Afterburner ile falan incelemedim sadece oyun içi sayacı açıp göz attım. Oyundakilere sordum onlar da aynı sorunu yaşıyorlardı. Birkaç defa daha oyuna girdim, bir defasında sıfır drop ile oynadım... Fps tabii ki go dan düşüktü ama bu normal, yine de bazı optimizasyonlar ile iyileştirilmesi lazım.
Map bugları: özellikle miragede tonla bug vardı hatırlarsınız, her map bu kadar buglı olmaz ama her mapta ufak tefek de olsa buglar var ve bunların fixlenmesi lazım. Bunun için mapler sırayla oyuna alınıyor ve bu da süreci uzatan bir iş.
VAC Live: Bu arkadaşın oyunun başından sağlam çıkması lazım ama Sparkles'ın ilgili videosunu izlerseniz şimdiden delik deşik olmuş...
Görsel düzenlemeler: Oyunda özellikle menüde yazı boyutu olsun, profil fotoğrafı cart curt olsun genel olarak ufak ve saçma duruyorlar. Bunların da düzeltilmesi lazım.
Hareket: E-sporcular movement hâlâ cs go kadar iyi değil diyor. Movement cs serisinin önemli bir parçası ve bence daha iyi olmak zorunda.
Tüm bunlar yapılmalı, son rötuşlar ve optimizasyonlar yapılmalı ve bana öyle geliyor ki bu yaz beta sürecini tamamlaması zor. Yine de aman aman 2024 e kadar uzayacak bir süreç gibi de durmuyor. Tahminimce Eylül sonu Ekim başı gibi oyun tam olarak sunulabilir, tabii bu benim şahsi tahminim.
Gabenin popişi tutuşmaya başlayınca çıkar.Temmuzun sonuna yaklaşıyoruz artık bu oyun ne zaman çıkacak? Açıklanan gelişmeler veya başka bir şeyler var mı?
Dust 2, Nuke, Overpass, Office ve Mirage. Şuanda Overpass aktifŞu an beta kullanıcıları için kaç harita yayınlandı Dust2'den sonra?
Oyunda haberler kısmının üst tarafında bildirim olarak geliyorbeta access nasıl geliyor kanka? Bildirim kısmına mı, yoksa mail ile falan mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
şakasına dedim half life 3ü, ikisininde ne olduğu belli değil ya şuan
21 veya 24 Ağustos günü çıkması gerek çıkmasa bile yaz bitmeden çıkarmaları gerek çünkü bu yaz çıkacak dediler sözlerinde durmaları gerekiyor en azından açık beta olarak çıkarTemmuzun sonuna yaklaşıyoruz artık bu oyun ne zaman çıkacak? Açıklanan gelişmeler veya başka bir şeyler var mı?
Dediğim gibi benimkisi bir tahmin, bakarsınız Valve beni şaşırtır...yaza çıkamayacak kadar çok iş var yani, VAC Live hakkında söylediğini bilmiyorum neden delik deşik olmuş? Movement konusunda bunny vesayre daha rahat ve kolay duyumları almıştım.
Dediğim gibi benimkisi bir tahmin, bakarsınız Valve beni şaşırtır...
VAC Live ile ilgili bahsettiğim video:Movement konusunda da Shroud'un yayınından bi kesit izlemiştim, vuruş hissi daha iyi ancak hareketler go'da daha iyi diyordu. Benzer bir yorum yapan bi e-sporcu da vardı. Birazdan bulursam o videonun linkini de eklerim
Hile konusu yine şüpheye düşürmedi değil ama valve illaki güçlendircektir sistemiDediğim gibi benimkisi bir tahmin, bakarsınız Valve beni şaşırtır...
VAC Live ile ilgili bahsettiğim video:Movement konusunda da Shroud'un yayınından bi kesit izlemiştim, vuruş hissi daha iyi ancak hareketler go'da daha iyi diyordu. Benzer bir yorum yapan bi e-sporcu da vardı. Birazdan bulursam o videonun linkini de eklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bahsettiğim kesitleri içeren bir video, bu videoyu da izleyebilirsin.