Neler Yeni

Cs 2 itemlerinin fiyatlarının artmaması

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
emirhan
arkadaşlar ben yatırımlık itemler aldım ve cs 2 şuan açık betada itemlerin fiyatları nerdeyse gram oynamadı veya azaldı bu cs 2 hype ile birlikte skınler artar dedim artmadı sizce neden

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emir Şahbaz
arkadaşlar ben yatırımlık itemler aldım ve cs 2 şuan açık betada itemlerin fiyatları nerdeyse gram oynamadı veya azaldı bu cs 2 hype ile birlikte skınler artar dedim artmadı sizce neden
Çünkü Çin pazarı henüz cs2 ile tanismadi muhtemelen gece vakti kasa gibi itemlerde küçük de olsa artış görebiliriz

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
Bir kere artacak diye bi kural yok. İki o insanlardaki gaz gitti bu zaman çıkcak şu zaman çıkcak derken arada unuttu gitti herkes

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çünkü Çin pazarı henüz cs2 ile tanismadi muhtemelen gece vakti kasa gibi itemlerde küçük de olsa artış görebiliriz
çin rus çok fazla oyuncusu var zaten umaırm artar yakında ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Kendin diyorsun, oyun hâlâ betada. Sakin olup biraz daha bekleyip oyunun tam sürümde hayata geçmesini bekkeyin.

Top Bottom