Vaughn Holmes
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
cs'ye gir zaten direkt karşına çıkıyor kapsüller oradan satım alım yapabilirsinşu paylaşımı açan arkadaş birde nasıl yapıldığını yazsa nasıl olur dönüş yapılmıyorda
cs'ye gir zaten direkt karşına çıkıyor kapsüller oradan satım alım yapabilirsinşu paylaşımı açan arkadaş birde nasıl yapıldığını yazsa nasıl olur dönüş yapılmıyorda
Hocam oyunun içindeki mağazadan alınıyor.Nerde satılıyor nasıl alınıyor yazıp bırakmışsın sadece
Teşekkürler kardeşimcs'ye gir zaten direkt karşına çıkıyor kapsüller oradan satım alım yapabilirsin
Hacı ben senin bilip bilmediğini nerden biliyim. Yazdım geçtim sorsaydın nerden açılıyor kapsüller diye söylerdim.Nerde satılıyor nasıl alınıyor yazıp bırakmışsın sadece
Bekleticem.Boşuna açmayın 5 lira olsa ne olacak 50 tane açtım içinden öıkanın max değer 1.21 TL çok çok şanslı olmanız lazım paranıza yazık etmeyin.
6 tane açtım 5'inden 1 liralık çıktı sonuncudan 100 liralık çıktı eyw. Kısa günün kârı Nays ile %20 cashback varSteam Paris Major kapsüilleri indirimde şuan koşun 3-5 tane açın.
Ben bekletecem mehmet gaza getirme beni 100 liralık falan diye6 tane açtım 5'inden 1 liralık çıktı sonuncudan 100 liralık çıktı eyw. Kısa günün kârı Nays ile %20 cashback var
Kanka ben 3-5 dedim sen 13-15 açmışsın120 TL den 10 TL yaptım