CS 2 Rank Ne Zaman Sıfırlanıyor?

Yekteniya

80+
Reaksiyon skoru
0
6 yıl aradan sonra cs oynamaya karar verdim. Lakin rekabetçi ve yoldaşta birkaç maç attıktan sonra daha fazla dayanamayıp faceit oynamak istedim. Oyun hem hileden geçilmiyor, hemde rank sistemini bir türlü anlayamıyorum. Yoldaş modunda 18 kill aldığım maçı kaybedince rankım düşüyor lakin hemen ardından oynadıgım 4 maçı kazanınca yükselmiyor. Bu rekabetçi ve yoldaş rankı sıfırlanır mı? Ne zaman sıfırlanır?

Yoldaş Rankı: 30 gün içerisinde Yoldaş modu girmezseniz silinir.
Şeçkin Rankı: Lobide şeçkin modunu şeçin sağ üst tarafta i butonu var oradan kaç günde silineceği gözüküyor her rankta skalasında farklı günlerde siliniyor.
Rekabetçi Rankı: 30 gün içerisinde Rekabetç modu girmezseniz silinir.

Rank Atlama: Rank atlama mevzusu biliyonmiyor. ardarda 8 win alıp rank atlayamadım arkadaşım 3 maçta 3 rank atladı kısacası tamamen rastgele gibi geliyor şeçkin modunda işe zaten ne zaman rank atlayacağınız gözüküyor.

Tavsiye: Faceit dışında csye girmeyin. Mümkünse faceit hesabınızı onaylatın ve premium satın alın şuan güncel olarak aylık 70tl bunları dememin sebebi faceitte bile çok hile var ancak hesabınızı onaylatıp birde premium alınca sizin gibi kişilerle eşleşirsiniz ve hile yapacak kişi bu kadar uğraşmaz diye düşünüyorum gelse bile bu yaptıklarınızla hile gelme oranını baya düşürmüz olursunuz

Geri