CS:2 Seçkin alayımmı?

PoopKiller

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
175
oyunda hile azalmış bende baktım herkeze kafadan tek vuruyorum alsam haftada bi kutu açıp 15 cent alsam kaç haftada karşılar?

Süresi değişir bana geçen hafta 13 dolar kasa düştü ondan önceki hafta 50 cent mesela arkadaşa 180 dolarlık düştü ama her türlü parası çıkar ya kısa sürede ya uzun sürede

CS2 bu sistem sayesinde her zaman ayakta kalacaktır. Hem kasa atıp açtırıyor hem de oyuncu çekiyor. Öyle bir sistem ki bu eşi benzeri yok ya.

Sadece kasa düşürmek için oynanir sirf hile gelmesin diye alacaksan hiç bulaşma hilr kaynıyor oyun
hileler baya bi azalmış bi bakayaım dedim 3 maçta hile geldi 3 ü de vac ban yedi bende vaktinde nasibimi almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CS2 bu sistem sayesinde her zaman ayakta kalacaktır. Hem kasa atıp açtırıyor hem de oyuncu çekiyor. Öyle bir sistem ki bu eşi benzeri yok ya.
bence karlı gibi duruyor sonsuz ve maçı sadece kazanman gerek takım arkadaşın iyise beleş

hileler baya bi azalmış bi bakayaım dedim 3 maçta hile geldi 3 ü de vac ban yedi bende vaktinde nasibimi almıştım
[
maaleysef sadece esp oynayıp pref ata ata oynayanlara bir şey olmuyor vaclive sadece aimbota çalışıyor o ayarıda randomize yapan hileler var vaclive daha geç algılıyor o yüzden cs2 oynanmaz çöp oyun haftalık drop ile oyun almak için giriyorum sadece

oyunda hile azalmış bende baktım herkeze kafadan tek vuruyorum alsam haftada bi kutu açıp 15 cent alsam kaç haftada karşılar?
Hile azalmadı ve eğer seçkinsiz oynuyorsan karşına da genelde noob oyuncular çıkar biraz fazla vurman normal

Hile azalmadı ve eğer seçkinsiz oynuyorsan karşına da genelde noob oyuncular çıkar biraz fazla vurman normal
seçkin aldım ve mükemmel sadece 1 hile geldi ve ilk sandıkla silahı düşürdüm 55 cent sonsuz zaten skinlerde güzel pembe beyaz bişi çıktı

Geri