Cs de bıçak çıkaran varmı

YØNDAİME

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
262
haftalık droptan her gelen kasayı ömür boyu açmayı düşünüyorum bıçak veya eldiven çıkana kadar hiç bıçak çıkaranınız varmı

10 Yıl önce falan bayonet düşürüp iyi para diye 400 liraya satmıştım.

haftalık droptan her gelen kasayı ömür boyu açmayı düşünüyorum bıçak veya eldiven çıkana kadar hiç bıçak çıkaranınız varmı
Valvenin kendi paylaşatığı ihtimaller bu şekilde. Kafana yatarsa

1756156314034.webp

totalde sanırım 50-60 kasa açmışımdır, kukri bıçağı alazlanmış, awp printstream ve çeşitli 5-10 dolarlık skinler çıkarttım bence aç

totalde sanırım 50-60 kasa açmışımdır, kukri bıçağı alazlanmış, awp printstream ve çeşitli 5-10 dolarlık skinler çıkarttım bence aç
hocam aylık 10 dolar yapıyo zaten zorada sokmaz belki bi bıçak patlatır gaben baba ya çıkarıraam konu açarım
Valvenin kendi paylaşatığı ihtimaller bu şekilde. Kafana yatarsa

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10 Yıl önce falan bayonet düşürüp iyi para diye 400 liraya satmıştım.
bayonet hayalim ya çok iyi bıçak

Abim (oyunu pek oynamaz) 2 defa arka arkaya çıkarmıştı.
Birini 17 ye diğerini 4 e sattı geçenlerde

Abim (oyunu pek oynamaz) 2 defa arka arkaya çıkarmıştı.
Birini 17 ye diğerini 4 e sattı geçenlerde
büyük şans hocam başına bi iş gelmedi inşallah 2 bıçtan sonra tüm şansını kullanmış

büyük şans hocam başına bi iş gelmedi inşallah 2 bıçtan sonra tüm şansını kullanmış
7 senedir oynuyorum bir defa çıkartamadım en fazla 300-400₺ lik skin çıkarmışımdır

Satıp bilgisayarı yeniledi 😂

7 senedir oynuyorum bir defa çıkartamadım en fazla 300-400₺ lik skin çıkarmışımdır

Satıp bilgisayarı yeniledi 😂
ben 10 yıldan fazla süredir oynuyorum 6 yaşımda başladım şuana kadar toplasan 10 kasa açmışımdır valla bu yıl açmaya başlıyacağım

Geri