Neler Yeni

CS GO 2 Baş belası oyundan atmalar siyah ekran hataları

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Akın
İşlemci 3600x
Ekran kartı rx 6600xt

Uzun bir süredir bu sorun yoktu.
Aklınıza gelebilecek herşeyi denedim ddu olsun ram olsun oyunu silip yeniden yükleme olsun ne yaptıysam hala cs2 stabill oynayamıyorum.
Zamanlı zamansız bazen oyundan atıyor bazen de siyah ekrana düşüyor ve pc reset atmak zorunda kalıyorum.

Size tek soru sorucam.
Amd pişmanlıkmıdır? Yoksa cs2 harbiden çok arızalı bir oyun mu?
Zaten oyun hileden geçilmiyor birde bu hatalar çıldırtacak beni.
Kesin bir çözüme ulaşan var mı?

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mustafa Kemal Eser
İşlemci 3600x
Ekran kartı rx 6600xt

Aklınıza gelebilecek herşeyi denedim ddu olsun ram olsun oyunu silip yeniden yükleme olsun ne yaptıysam hala cs2 stabill oynayamıyorum.
Zamanlı zamansız bazen oyundan atıyor bazen de siyah ekrana düşüyor ve pc reset atmak zorunda kalıyorum.

Size tek soru sorucam.
Hocam hayatımda ilk defa AMD yi ben bu sene kullanmaya başladım ve kesinlikle AMD pişmanlık değildir. Pişmanlık olan bir şey varsa, koskoca Valvenin hala CS oyunundaki problemleri çözememesidir. GO'da deli gibi hile problemi vardı, CS2'de hile problemlerinin yanında bu tarz oyun motoru hataları da olmaya başladı. Kısacası oyunda deli gibi bug var. Benim de bir girişimde sorunsuz pürüzsüz oyun oynarken hiçbir ayar değiştirmeksizin oyuna bir sonraki girişimde siyah bar hataları vs gibi hatalar olabiliyor. Kısacası problem sende değil oyunda bence.

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hayatımda ilk defa AMD yi ben bu sene kullanmaya başladım ve kesinlikle AMD pişmanlık değildir. Pişmanlık olan bir şey varsa, koskoca Valvenin hala CS oyunundaki problemleri çözememesidir. GO'da deli gibi hile problemi vardı, CS2'de hile problemlerinin yanında bu tarz oyun motoru hataları da olmaya başladı. Kısacası oyunda deli gibi bug var. Benim de bir girişimde sorunsuz pürüzsüz oyun oynarken hiçbir ayar değiştirmeksizin oyuna bir sonraki girişimde siyah bar hataları vs gibi hatalar olabiliyor. Kısacası problem sende değil oyunda bence.
Şu mesajdan sonra en azından içim biraz rahatladı.
Zira kardeşim valorant oynuyor sorun yok arada yeğenlerime pes atıyoruz sorun yok.
İş ne zaman cs gelse saçma sapan olaylarla karşılaşıyoruz.
Ek olarak şansa bağlı bazen uzun süre hata vermediğide oluyor.

Valve bu işi bi çözmedi gitti ya.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mustafa Kemal Eser
Şu mesajdan sonra en azından içim biraz rahatladı.
Zira kardeşim valorant oynuyor sorun yok arada yeğenlerime pes atıyoruz sorun yok.
İş ne zaman cs gelse saçma sapan olaylarla karşılaşıyoruz.
Ek olarak şansa bağlı bazen uzun süre hata vermediğide oluyor.

Valve bu işi bi çözmedi gitti ya.
Vallahi hocam CS 1.5'ten-CS 1.6 online zamanlarından beri CS ci bi adamım ama artık saldım CS'yi. Bir şey olmuyorsa zorlamanın manası yok daha az bug-ping-hile problemleri olan oyunlara yöneliyorum.

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallahi hocam CS 1.5'ten-CS 1.6 online zamanlarından beri CS ci bi adamım ama artık saldım CS'yi. Bir şey olmuyorsa zorlamanın manası yok daha az bug-ping-hile problemleri olan oyunlara yöneliyorum.
30'lu yaşlardayım.
Ben dediğin sürümleri oynamasam'da cafeler'deki en eski verisyonunu arkadaşlar ile oynardık.
Onca yıldan sonra bu global görünce o kadar şaşırmıştım ki ne güzel oyun demiştim.
Taki bu buglar hileciler oyun sorunlarını fark edene kadar.
Bu kadar güzel oyunun bu hale gelmesi ne kadar üzücü.
Bu oyun dışında başka bir şeyde sarmıyor beni.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,828
İsim
1
amd yeni nesilde pek problem çıkarmıyor cs2 biraz sıkıntılı ama o kadar değil temiz format atmayı denediniz mi

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ferhat Bilgi
İşlemci 3600x
Ekran kartı rx 6600xt

Size tek soru sorucam.
Amd pişmanlık değil nimettir nimet çok iyi işlemcileri oyun problemlidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,680
Üyeler
162,716
Son üye
ibrahimakyol
Top Bottom