eminim rahat olhocam emin misiniz 123 TL boşuna vermek istemiyorum yani eminsiniz değil mi ?
3600 saatim var csdeeminim rahat ol
perma banlar da dahil miHocam böyle bir durum yaşayan yoktur büyük ihtimalle ama lol filan 1 yıl ara verince siliyor
perma sınırsız demek olmaz tabiikideperma banlar da dahil mi
insan kendi hesabında oynaması daha güzel dolu dolu gösterir hesabı. yani hem zahmet etmem hem 110 saat cs boşa gitmez bilmem anlatabildim miYeni hesaba prime cek gec nolcak
Haftalik 100 saat belese veren saat kasan site vardi iraya birakirdim ama dedigin gibi hesap bi guzel gozukurperma sınırsız demek olmaz tabiikide
Mesaj otomatik birleştirildi:
insan kendi hesabında oynaması daha güzel dolu dolu gösterir hesabı. yani hem zahmet etmem hem 110 saat cs boşa gitmez bilmem anlatabildim mi
Yaz gugle amcaya bulursun hemen ha garanti vermiyorum ben ama cogu kisi kullanip sorun yasamiyornE o siteye ihtiyacım war
Yok permalar silinmezperma banlar da dahil mi
belli bir süre sora 30 dkya düşer eğer takım arkadaşlarını vurduğun overwatch oylaması ile oyun bozan sayılırsan 40 günlük ban yiyorsun. 2 hesaptan yemiştim oradan biliyorumSelamlar ben küçük minnak bir veletken cs nin bedava olduğunu gördüm ve steam'dan direk indirdim. oynamayı bilmiyordum ve maçtaki abiler beni hep oyundan atıyodu (haklı olarak) ve yanlışlıkla takım arkadaşlarıma saldırdığımdan dolayı otomatik ceza yiyordum. en son 2 saat ceza yemiştim ve uzun diye yıllar yıllar aradan sonra tekrar girdim ve 2 saatlik cezam yoktu. acaba geçmişteki cezalarımın hepsi gitmiş olabilir mi bi af yasası çıkmış mıdır ben oyuna bakmıyorken yoksa olası bi tekrarlamada daha yüksek ceza alabilir miyim. ( önce 10 dk ceza sonra 30 dk oluyo ya 2 saatten 3 saat oluyor mu)
seçkin almayı düşünüyorumda sadece cs için yeni steam hesabı mı açsam diyorum ona göre sorayım dedim.
cezalarbelli bir süre sora 30 dkya düşer eğer takım arkadaşlarını vurduğun overwatch oylaması ile oyun bozan sayılırsan 40 günlük ban yiyorsun. 2 hesaptan yemiştim oradan biliyorum