Neler Yeni

CS:GO ceza muafiyeti

KirliKill

80+ Silver
yardımcı olan herkese teşekkür ederim 😍

• Beğen
Reaksiyonlar: R0KA

orkun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Orkun Yılmaz
bir daha ban yersen 30 dk yersin, bir süre sonra siliniyor.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

KirliKill

80+ Silver

Maykıl

80+ Silver
perma sınırsız demek olmaz tabiikide
Mesaj otomatik birleştirildi:

insan kendi hesabında oynaması daha güzel dolu dolu gösterir hesabı. yani hem zahmet etmem hem 110 saat cs boşa gitmez bilmem anlatabildim mi :D
Haftalik 100 saat belese veren saat kasan site vardi iraya birakirdim ama dedigin gibi hesap bi guzel gozukur

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Selamlar ben küçük minnak bir veletken cs nin bedava olduğunu gördüm ve steam'dan direk indirdim. oynamayı bilmiyordum ve maçtaki abiler beni hep oyundan atıyodu (haklı olarak) ve yanlışlıkla takım arkadaşlarıma saldırdığımdan dolayı otomatik ceza yiyordum. en son 2 saat ceza yemiştim ve uzun diye yıllar yıllar aradan sonra tekrar girdim ve 2 saatlik cezam yoktu. acaba geçmişteki cezalarımın hepsi gitmiş olabilir mi bi af yasası çıkmış mıdır ben oyuna bakmıyorken yoksa olası bi tekrarlamada daha yüksek ceza alabilir miyim. ( önce 10 dk ceza sonra 30 dk oluyo ya 2 saatten 3 saat oluyor mu)

seçkin almayı düşünüyorumda sadece cs için yeni steam hesabı mı açsam diyorum ona göre sorayım dedim.
belli bir süre sora 30 dkya düşer eğer takım arkadaşlarını vurduğun overwatch oylaması ile oyun bozan sayılırsan 40 günlük ban yiyorsun. 2 hesaptan yemiştim oradan biliyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

belli bir süre sora 30 dkya düşer eğer takım arkadaşlarını vurduğun overwatch oylaması ile oyun bozan sayılırsan 40 günlük ban yiyorsun. 2 hesaptan yemiştim oradan biliyorum :D
cezalar
30 dakika
2 saat
1 gün
1 hafta
eğer tekrar ban yersen tekrar 1 hafta
sen rekabetçi girdiğin her zaman zarfında süreler düşüyor.
Eğer uzun süre girmezsen yine cezalar sıfırlanıyor. (vac, game ban dahil değil)

Top Bottom