Yardım Cs Go da başima gelen olay yardım

furkantc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
179
Arkadaşlar Daha yeni cs go lobiye girdim bir baktım lobide birisi herkesin rütbesini global yapıyor filan hatta bir ara rütbeler sürekli değişiyor supreme global filan değiştiriyor sen napıyorsun filan dedim biraz da salladım çocuğa anladiniz. Ondan sonra direk bana şey atmaya başladı partin için bir sonraki mac aranıyor diye 100 lerce ekrana şey geldi bende enterledim hepsini sonra da odadan çıktım hackledim filan diyor da inanmadım.Yinede buraya sorayim dedim lobide ekrana sürekli mac aranıyor yazısı yolladı bende enter a bastım bir şey olur mu ?

Hocam peki ekrana mac aranıyor uyarısı çıkıyordu lobide bende enterladim ondan bir şey çıkar mi? Anlamadigim rankimi global filan yapti
Öyle bir şey nasıl yaptı ki? Yani sıradan biri rütbe yükseltemez imkansız

Bir şey olmadığını öğrenmek için oyuna yeniden gir bak

İlginç bir şey anlatıyorsun kanka, takipteyim.

Bu konuda araştırma yap sonuç yoksa adam senle maytap geçmiştir.

Arkadaşlar Daha yeni cs go lobiye girdim bir baktım lobide birisi herkesin rütbesini global yapıyor filan hatta bir ara rütbeler sürekli değişiyor supreme global filan değiştiriyor sen napıyorsun filan dedim biraz da salladım çocuğa anladiniz. Ondan sonra direk bana şey atmaya başladı partin için bir sonraki mac aranıyor diye 100 lerce ekrana şey geldi bende enterledim hepsini sonra da odadan çıktım hackledim filan diyor da inanmadım.Yinede buraya sorayim dedim lobide ekrana sürekli mac aranıyor yazısı yolladı bende enter a bastım bir şey olur mu ?
Öyle hileler var oyunu kapatıp açtıktan sonra bir şey oldu mu ?

Bu nasıl bir hile seviyesidir arkadaş mevlanaları gördük cs de ama bu bambaşka seviye. Bu arada bir şey olacağını düşünmüyorum ama yine de oyundan çıktıktan sonra gir bi bak

Buyrun arkadaşlar kanıtı adam herkesi global yaptı. Birde ilk fotoğrafta lobide sürekli mac aranıyor uyarıları verdi. Enterladim hacklendin filan dedi ama bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

W
Buyrun arkadaşlar kanıtı adam herkesi global yaptı. Birde ilk fotoğrafta lobide sürekli mac aranıyor uyarıları verdi. Enterladim hacklendin filan dedi ama bilemiyorum
Evet cevabı olan var mi ?

Bu nasıl bir hile seviyesidir arkadaş mevlanaları gördük cs de ama bu bambaşka seviye. Bu arada bir şey olacağını düşünmüyorum ama yine de oyundan çıktıktan sonra gir bi bak
Baktin mi

Öyle hileler var oyunu kapatıp açtıktan sonra bir şey oldu mu ?
Attigim fotoğraflara baksana bu ilk fotoğrafta tekrardan mac aranıyor diye uyarılar yolladı enterladim bir sıkıntı olur mu

Ekler

• Screenshot_20210316-164714_Video Player.jpg
    Screenshot_20210316-164714_Video Player.jpg
    203.9 KB · Hit: 73
  • 20210316_162530.jpg
    20210316_162530.jpg
    3.7 MB · Hit: 79
Son düzenleme:
Kanka ben de ciddiye alıyorum şakasına demiyorum, cs de çok hile gördüm ama bu bambaşka bir şey.
Wh alıştık, cs de bazı maplarde wh için hacke bile gerek yoktu, sağ olsun valve bu hizmeti sunuyordu 😂
Aimbotlara alışmıştık, en azından Mevlana hazretlerinin anısını hatırlattıkları için bağrımıza basıyorduk.
Kickleme falan alışmıştık, neden olmasındı? Demokrasi değil miydi sonuçta (!)
Ama gel gör ki ben adamın rankını çat diye global yapan hile ilk defa gördüm, cs kendine gel derdim de cs hiç bu kadar kendisi olmamıştır. Lmao but sad 😆😔
Sonuç olarak oyuna tekrar girdiğinde rank duruyor muydu? Cs ekibine bildir diyecem de ne yapacaklar Gaben'ı tahttan indirip "Make CS:GO great again!" diyip oyunu mu düzeltecekler...
Rankının güncel durumunu merak ediyorum, desteğe yazıp yazmamak sana kalmış.

Kanka ben de ciddiye alıyorum şakasına demiyorum, cs de çok hile gördüm ama bu bambaşka bir şey.
Wh alıştık, cs de bazı maplarde wh için hacke bile gerek yoktu, sağ olsun valve bu hizmeti sunuyordu 😂
Aimbotlara alışmıştık, en azından Mevlana hazretlerinin anısını hatırlattıkları için bağrımıza basıyorduk.
Kickleme falan alışmıştık, neden olmasındı? Demokrasi değil miydi sonuçta (!)
Ama gel gör ki ben adamın rankını çat diye global yapan hile ilk defa gördüm, cs kendine gel derdim de cs hiç bu kadar kendisi olmamıştır. Lmao but sad 😆😔
Sonuç olarak oyuna tekrar girdiğinde rank duruyor muydu? Cs ekibine bildir diyecem de ne yapacaklar Gaben'ı tahttan indirip "Make CS:GO great again!" diyip oyunu mu düzeltecekler...
Rankının güncel durumunu merak ediyorum, desteğe yazıp yazmamak sana kalmış.
Lobi hileleri var ama bu biraz daha değişik cs nin ayarlarıyla oynayıp istediğin kişi felan kickleme böyle şeyler gördüm

CS Go yetkililerinden birinin canı sıkılmış (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,742
Üyeler
188,652
Son üye
melihgungor22
Geri