Bende de oldu maça girip direkt çıktım geri girdim düzeldi.en son dün watch dogs 2 yi PC kaldırıyo mu diye girdim o zaman işlemci 100 dereceyi gördü ama hemen kapattım 1 dk bile sürmedi ordan sıkıntı olabilir m i ?
Fan aşık olmuş. Trip atıyor.100 derece mi? Dostum fan dönüyor mu bari?
Kontrastı kapat fps biraz çıkabiliren son dün watch dogs 2 yi PC kaldırıyo mu diye girdim o zaman işlemci 100 dereceyi gördü ama hemen kapattım 1 dk bile sürmedi ordan sıkıntı olabilir m i ?
Dostum ciddi sıcaklık. Bir problem var.evet ama hemen kapattım :d
umarım işlemcim zarar görmezŞuan geniş çaplı hack saldırısı oluyor bende 300 fps üstü alıyodum csde ama 150 lere düştü bununda sebebi olabilir donanımsal bir problemde olabilir.
ekran kartım kötü gt 730 o yüzden işlemciye yüklenmiş olabilir ve fanlarımın markasını bilmiyorumDostum ciddi sıcaklık. Bir problem var.
Fanı kontrol et. Termal macun yenile.umarım işlemcim zarar görmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartım kötü gt 730 o yüzden işlemciye yüklenmiş olabilir ve fanlarımın markasını bilmiyorum
İşlemci yanmaz. Öyle bir dünya yok geç bunları. Yorum yazanların çoğu saçmalamış resmen. Dün gece bende oynadım herhangi bir fps düşüşü veya hack saldırısı sonrası fps düşüşü yaşamadım. Ayrıca hack saldırısı ne alaka???en son dün watch dogs 2 yi PC kaldırıyo mu diye girdim o zaman işlemci 100 dereceyi gördü ama hemen kapattım 1 dk bile sürmedi ordan sıkıntı olabilir m i ?