Yardım CS:GO da fps düştü

A T O M

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
en son dün watch dogs 2 yi pc kaldırıyo mu diye girdim o zaman işlemci 100 dereceyi gördü ama hemen kapattım 1 dk bile sürmedi ordan sıkıntı olabilir m i ?

en son dün watch dogs 2 yi PC kaldırıyo mu diye girdim o zaman işlemci 100 dereceyi gördü ama hemen kapattım 1 dk bile sürmedi ordan sıkıntı olabilir m i ?
Bende de oldu maça girip direkt çıktım geri girdim düzeldi.

Bende de oldu maça girip direkt çıktım geri girdim düzeldi.
normal de 100 fps felan alıyodum rekabetçide şimdi 30-60 arası alıyom korktum ekran kartı işlemci felan zarar mı gördü acaba diye

Şuan geniş çaplı hack saldırısı oluyor bende 300 fps üstü alıyodum csde ama 150 lere düştü bununda sebebi olabilir donanımsal bir problemde olabilir.

Şuan geniş çaplı hack saldırısı oluyor bende 300 fps üstü alıyodum csde ama 150 lere düştü bununda sebebi olabilir donanımsal bir problemde olabilir.
umarım işlemcim zarar görmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum ciddi sıcaklık. Bir problem var.
ekran kartım kötü gt 730 o yüzden işlemciye yüklenmiş olabilir ve fanlarımın markasını bilmiyorum

en son dün watch dogs 2 yi PC kaldırıyo mu diye girdim o zaman işlemci 100 dereceyi gördü ama hemen kapattım 1 dk bile sürmedi ordan sıkıntı olabilir m i ?
İşlemci yanmaz. Öyle bir dünya yok geç bunları. Yorum yazanların çoğu saçmalamış resmen. Dün gece bende oynadım herhangi bir fps düşüşü veya hack saldırısı sonrası fps düşüşü yaşamadım. Ayrıca hack saldırısı ne alaka???

Geri