Neler Yeni

CS:GO da nasıl kendimi geliştiririm ?

sws9912

80+ Silver
Emin olamayız her rankta var çünkü :/ 2 günde gelişmen çok zor yeni başladıysan

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Ben eskiden çok kötü oynuyordum.En fazla 3 kill almışımdır.Sonra bir arkadaşım bana bir tavsiye verdi.Rekabetçi girmeden önce 2 el ölüm maçı ve 2 el basit eğlence atıyordum,sonra rekabetçi oynuyordum.Eskiden en fazla 3 kill alan ben,3 kill in üzerine çıktım.7 kill aldım:DAma gerçekten işe yarıyor.Alıştırma yapıyorsun yani.

sws9912

80+ Silver
valorant geç.
cs:go çöp.
çünkü çok fazla hile var. oyun zevkini büyük ölçüde baltalar.
CS çöp değil sadece hile sistemi kötü onun dışında silah mekainklerinden tut her şekilde valodan daha gerçekçi ve önce fortnite ile pubg karşılaştırması gibi.

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
2 gündür oynuyorum tam anlamıyla bir kolsuzum bunda mouse un da payı var kendimi geliştirmek için kullanabileceğim bir mod var mı doğduğum anda ölüyorum adamların hile olma ihtimali var mı?
HellianTv youtube kanalınının bu konudaki son hazırladığı rehber videosunu incelemeni öneririm. Ve csgo'nun hiçbir oyunla ayni mekanikte olmadığını unutmaman gerekiyor. Yani source motoruna alıştığınız zaman her şey çok daha kolay gelecek :)

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Benim de bir sorum var. Terörist tarafında oyun başında AWP'yle bekliyorlar biliyorsunuz. Bunlara karşı ne yapmamız gerekiyor? Varsa Prolardan falan tavsiye almak isterim. Daha 1 haftadır oynuyorum ben de.

sws9912

80+ Silver
Benim de bir sorum var. Terörist tarafında oyun başında AWP'yle bekliyorlar biliyorsunuz. Bunlara karşı ne yapmamız gerekiyor? Varsa Prolardan falan tavsiye almak isterim. Daha 1 haftadır oynuyorum ben de.
Smoke atmaktan başka çareniz yok .D

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
2 gündür oynuyorum tam anlamıyla bir kolsuzum bunda mouse un da payı var kendimi geliştirmek için kullanabileceğim bir mod var mı doğduğum anda ölüyorum adamların hile olma ihtimali var mı?

dostum 2 günde pro olamassın ben 2 yıldır oyuyorum hala tam anlamıyla iyi oynuyorum diyemem

Top Bottom