gidipte 4 tane iptal işlemi olan yorumlarındada dolandırıcı yazan adamdan alışveriş yapmak senin tercihin tabiiyani alcaksan başka sitelere başvurma
gidipte 4 tane iptal işlemi olan yorumlarındada dolandırıcı yazan adamdan alışveriş yapmak senin tercihin tabiiyani alcaksan başka sitelere başvurma
satıcı puanı önemli.Ne bilim knk şey olmasın hile kullanılan hesap ile bende girersem anakart bani yemeyim
Anlamadım knk skinli hesap seçkin hesap mı oluyobynogameden indirimli csgo skini alıp daha ucuza denk getirebilirsin ama satarken steam vergilendirmesinin de kesileceğini hesaplamayı unutma veya nays gibi uygulamalarla %20 cashback alabilirsin
tc ad soyad telefon numarası gibi şeyler olduğundan mahkemeye verebiliyorsun diye biliyorum ?siteden alma 50 lira ucuza aldım diye sevinirsin 1 hafta sonra adam hesabı geri çeker ortada kalırsın
Knk yarın alacam sen bana bir iki tane örnek gosterirmisin link atarmisinsatıcı puanı önemli.
hiçbir anlamı yok oyunları oynamadan önce rastgele okumadan onayladığın kurallarda oyun için hesap satın alımın yasak olduğu bariz bir şekilde yazıyor hiçbir mahkemede desteklenmeyeceksin paranın çalındığıyla ortada kalacaksın malesef o yüzden dediğim yöntem en mantıklısı hem de kafan rahat olacaktc ad soyad telefon numarası gibi şeyler olduğundan mahkemeye verebiliyorsun diye biliyorum ?
NAYS benim bildiğim %20 geri veriyor. Steam bakiyesi satanlardan %25-%30 arası daha ucuza alabilirsin. Hesap almanı önermem.Arkadaşlar arkadaşım ile oynamak istiyom ve herhalde tek yolu seçkin almak nays ile yüzde 10 geri alabilirim 275 - 27 =248 TL ediyo sizce değer mi yoksa çok mu
İşte ikimiz nasıl guvencez birbirimizeNAYS benim bildiğim %20 geri veriyor. Steam bakiyesi satanlardan %25-%30 arası daha ucuza alabilirsin. Hesap almanı önermem.
https://www.gamesatis.com/csgo-hesap-satisi/2-madalya-prime-csgo-magaza-tr-yesil-faktor-287328 kanka mesela bu arkadaşın hesabına bak daha ucuzu varda sen işini bundan sağlama alKnk yarın alacam sen bana bir iki tane örnek gosterirmisin link atarmisin
Forum konusunda daha önce almış olanlar yorum yapmıştır. O şekilde güveneceksin. Eğer şüphe kalır aklımda diyorsan direkt %20 indirimle NAYS ile alabilirsin.İşte ikimiz nasıl guvencez birbirimize