- Konu Sahibi Konu Sahibi
Coalition bs aldım 226 Tl ye deagleda aldım deagle olarak bir de bronz deko aldımThe coalition bs kesinlikle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Living in colour çok aşınmış duruyor coalition sıfır gibi
Coalition bs aldım 226 Tl ye deagleda aldım deagle olarak bir de bronz deko aldımThe coalition bs kesinlikle
Living in colour çok aşınmış duruyor coalition sıfır gibi
Ho pişman olmazsın. M4a4 coalition glock gamma doppler ile aynı koleksiyonda ve şuan dopplerlar çok büyük artıştaCoalition bs aldım 226 TL ye deagleda aldım deagle olarak bir de bronz deko aldım
Ho pişman olmazsın. M4a4 coalition glock gamma doppler ile aynı koleksiyonda ve şuan dopplerlar çok büyük artışta
Ak baroque purple önerebilirim
Hocam 180e sitede vardı oradan alaydınız keşke.Coalition bs aldım 226 TL ye deagleda aldım deagle olarak bir de bronz deko aldım
AWP Neo noir iyi bir yatırım mı sence?Ak baroque purple önerebilirim
Sitelerle uğraşmak bana göre değilHocam 180e sitede vardı oradan alaydınız keşke.
AWP Neo noir iyi bir yatırım mı sence?
Deagle ışık hüzmesi yerine ups-s black lotus nasıl olur ?Ak baroque purple önerebilirim
Yatırım için daha mantıklıSitelerle uğraşmak bana göre değil
Deagle ışık hüzmesi yerine ups-s black lotus nasıl olur ?
Hocam tahminen bir 300-500 arası daha yatırıcam en aon attığım resimdeki skinlerin yanına ups siyah lotus aug solgun sarı ve glock 18 elma şekeri ekledim daha ne ekliyeyim bu bütçede ya da hangi sandığı alıyım.Yatırım için daha mantıklı
Sandıklar benim ilgi alanım değil koleksiyon skinlerine yatırıyorum benHocam tahminen bir 300-500 arası daha yatırıcam en aon attığım resimdeki skinlerin yanına ups siyah lotus aug solgun sarı ve glock 18 elma şekeri ekledim daha ne ekliyeyim bu bütçede ya da hangi sandığı alıyım.
Öneri varmı skinde ice coaled alıcam yoksaSandıklar benim ilgi alanım değil koleksiyon skinlerine yatırıyorum ben
300-500 arası ama 400 geçmezse iyi olurBütçen ne skin için