Sen dolandırılmaya hazır bir insansın uzak dur bu olaydanForum boş bir şey olduğu için konu dışı koydum acaba para yüklemeden skin veren site varsa söyleyebilirmisiniz
bugün gördümde hiç anlamadım siteyi ne işe yarıyor acaba
Forum boş bir şey olduğu için konu dışı koydum acaba para yüklemeden skin veren site varsa söyleyebilirmisiniz
Forum boş bir şey olduğu için konu dışı koydum acaba para yüklemeden skin veren site varsa söyleyebilirmisiniz
Bilmiyormuşsun hiç bulaşma dostum.
Öyle bir site varsa bana da şöyle![]()
Peki bedava cs go skinleri nasıl kazanabilirim her gün girip bi kasa skin çıkartıyorum birde youtube çekilişine kazanmamda iyi olur başka bi öneri varmıdırSen dolandırılmaya hazır bir insansın uzak dur bu olaydan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Para vermeden Para kazanmak istiyorsun uzak dur derim
ölüm maçı oyna arada 8 9 tl lik kasalar düşüyor hem maçlarda uzun sürmüyor zatenPeki bedava cs go skinleri nasıl kazanabilirim her gün girip bi kasa skin çıkartıyorum birde youtube çekilişine kazanmamda iyi olur başka bi öneri varmıdır
Peki bedava cs go skinleri nasıl kazanabilirim her gün girip bi kasa skin çıkartıyorum birde youtube çekilişine kazanmamda iyi olur başka bi öneri varmıdır
ölüm maçı oyna arada 8 9 TL lik kasalar düşüyor hem maçlarda uzun sürmüyor zaten
2 yıl önce gamdom sitesinde 0 yatırımla 200 dolar çekmişliğim var. Hala devam ediyorlar mı bilmiyorum.