Cs go depozitsiz skin sitesi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,034
Forum boş bir şey olduğu için konu dışı koydum acaba para yüklemeden skin veren site varsa söyleyebilirmisiniz

Bedavaya niye versin?

Forum boş bir şey olduğu için konu dışı koydum acaba para yüklemeden skin veren site varsa söyleyebilirmisiniz
Sen dolandırılmaya hazır bir insansın uzak dur bu olaydan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para vermeden Para kazanmak istiyorsun uzak dur derim

Öyle bir site varsa bana da şöyle :)

10 Yıllık Ticaretciyim böyle Ticaret görmedim :)

Bilmiyormuşsun hiç bulaşma dostum.
Öyle bir site varsa bana da şöyle :)
Sen dolandırılmaya hazır bir insansın uzak dur bu olaydan

Para vermeden Para kazanmak istiyorsun uzak dur derim
Peki bedava cs go skinleri nasıl kazanabilirim her gün girip bi kasa skin çıkartıyorum birde youtube çekilişine kazanmamda iyi olur başka bi öneri varmıdır

Peki bedava cs go skinleri nasıl kazanabilirim her gün girip bi kasa skin çıkartıyorum birde youtube çekilişine kazanmamda iyi olur başka bi öneri varmıdır
ölüm maçı oyna arada 8 9 tl lik kasalar düşüyor hem maçlarda uzun sürmüyor zaten

2 yıl önce gamdom sitesinde 0 yatırımla 200 dolar çekmişliğim var. Hala devam ediyorlar mı bilmiyorum.

Hellcase günlük veriyor'da aldığın döngü dişinin kovuğunu doyurmaz ve bunlar gibi siteler var günlük sana bir şeyler veren ama hiç uğraşma daha iyi değmez yani. ona harcadığın zamanı başka şekilde değerlendir dediğim gibi trendyol kupon meselesi daha çok getirisi olur senin bu düşüncene göre. Ben bu işle uğraşıyorum yıllardır ama bedava'dan öyle bir döngü zor birşeyler verip birşeyler alırsın yeri gelir zarar edersin kazanırsın ama iyi roleplay yok yani bu meselesede.

ölüm maçı oyna arada 8 9 TL lik kasalar düşüyor hem maçlarda uzun sürmüyor zaten

Hele ki Yeni kasalar çıktığı zaman yapılabilir ama ölüm maçı döngüsünden artık eskisi kadar drop yok.

2 yıl önce gamdom sitesinde 0 yatırımla 200 dolar çekmişliğim var. Hala devam ediyorlar mı bilmiyorum.

Doğrudur 2014'te Dragonlore filanda düşüyordu oyunlarda bilseydim geleceği tutardım elimde :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,375
Üyeler
188,238
Son üye
yerlipixel
Geri