Neler Yeni

CS:GO devrim kasası satılır mı?

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Arkadaşlar şu anda bende droptan düşen 3 tane devrim kasası var. Hemen satmalı mıyım yoksa bekletmeli miyim?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
cs 2 ile birlikte herşeyin fiyatının yükseleceğini düşünüyorum, yinede siz bilirsiniz tabii
ytd

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Arkadaşlar şu anda bende droptan düşen 3 tane devrim kasası var. Hemen satmalı mıyım yoksa bekletmeli miyim?
En düşük ne kadara satılıyor? Ben de cs go takılıyorum ama piyasayı bilmiyorum. Bi kaç arkadaşımdan satmama yönünde tavsiye aldım.

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,188
İsim
a l p e r
şu anda 38 TL önceden 80 tlyi görmüştü
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır hocam
Önceden 80 lirayı gördü çünkü kasa yeniydi. Sattın sattın satmadın değeri düşer benden söylemesi.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Olaydan bağımsız bir soru soracağım arkadaşlar kusura bakmayın. Prime almak mantıklımı. Sürekli skin vb. düşüyor ama gelmiyor. Değermi paraya ?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Olaydan bağımsız bir soru soracağım arkadaşlar kusura bakmayın. Prime almak mantıklımı. Sürekli skin vb. düşüyor ama gelmiyor. Değermi paraya ?
bende aynı durumdaydım gaza gelip aldım şuan daha bi şey çıkmadı, alacaksan paparadan al 200 TL'ye aldım prime mı cashbackler ile

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
bende aynı durumdaydım gaza gelip aldım şuan daha bi şey çıkmadı, alacaksan paparadan al 200 TL'ye aldım prime mı cashbackler ile
Paparam yokla onlada uğraşmak istemem normal olarak alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,188
İsim
a l p e r

Kısa vadede hiçbirşey beklemeyin. Bu oyunu da parasını çıkartıcam ya da kâr yapıcam diye oynarsanız ne oyundan zevk alırsınız, ne de bişeyler kazanırsınız. 5000 saat oynadım, oyunun parasını 10 kere çıkarmışımdır. Aralıkta falan 700 liralık kasa düşmüştü Ak asiimov falan aldım. Dediğim gibi kısa vadede hiçbirşey beklemeyin.
Hesabıma da göz atabilirsiniz.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bu kasanın sayısı beklediği her gün daha fazla artacak. Bu da fiyatını etkileyecek. Benim tavsiyem satman yönünde.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Devrim kasası son çıkan kasa olduğu için ben düşünce direkt satıyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Kısa vadede hiçbirşey beklemeyin. Bu oyunu da parasını çıkartıcam ya da kâr yapıcam diye oynarsanız ne oyundan zevk alırsınız, ne de bişeyler kazanırsınız. 5000 saat oynadım, oyunun parasını 10 kere çıkarmışımdır. Aralıkta falan 700 liralık kasa düşmüştü Ak asiimov falan aldım. Dediğim gibi kısa vadede hiçbirşey beklemeyin.
Hesabıma da göz atabilirsiniz.

parası için oyun varsa hiç oynamasın daha iyi hocam ben valoranttan bıktım diye aldım prime

Top Bottom