Neler Yeni

CS GO DONMA SORUNU

Srcyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen
arkadaşlar sistmemim cs goda donuyor bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum oyunu hiçbir şekilde oynayamıyorum sistem özellikleri:
AMD ryzen 3 3200g
asrock b450m anakart
16 gb RAM 2.8
500w 80+ PSU
bütün driverler bioslarım güncel
oyun dosyalarını doğruladım ama donup kalıyor pazartesi rx570 ekran kartı alıcam sizce öyle sorun düzelir miAlıntıyı görüntüle
kanka oyun açıkkkan başka programlar açıkmıydı? veya yanlışlıkla windows simgesine baastınmı? bende oyun oynuyorken win tuşuna basınca böyle olabiliyor beki seninde öyledir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
İbrahim Azaklı
kanka oyun açıkkkan başka programlar açıkmıydı? veya yanlışlıkla windows simgesine baastınmı? bende oyun oynuyorken win tuşuna basınca böyle olabiliyor beki seninde öyledir.
basmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satın aldığınız ramler anakart listesinde görünmüyorsa, uyumsuzluk sorunu olabilir. AIDA64 programı ile stabilite testi yapabilirsiniz.
hocam facebook varmı bi ekleyebilirmisin https://www.facebook.com/ibrahimazkl5334

Ekran resminde gördüğüm kadarıyla. Ücretsiz sürümü kullanıyorsun. Acaba, oyun dosyalarına müdahale etmiş olabilir misin ? Yada müdahale eden bir program kullanıyor musun ? Belki başka birisinin CFG'sini indirip atmış olabilirsin. Herkesin CFG si kendisine ve bilgisayarına özgü olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
İbrahim Azaklı
Ekran resminde gördüğüm kadarıyla. Ücretsiz sürümü kullanıyorsun. Acaba, oyun dosyalarına müdahale etmiş olabilir misin ? Yada müdahale eden bir program kullanıyor musun ? Belki başka birisinin CFG'sini indirip atmış olabilirsin. Herkesin CFG si kendisine ve bilgisayarına özgü olur.
yok kimseden bişe indirmedim hesabı 0 açtım

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
arkadaşlar sistmemim cs goda donuyor bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum oyunu hiçbir şekilde oynayamıyorum sistem özellikleri:
AMD ryzen 3 3200g
asrock b450m anakart
16 gb RAM 2.8
500w 80+ PSU
bütün driverler bioslarım güncel
oyun dosyalarını doğruladım ama donup kalıyor pazartesi rx570 ekran kartı alıcam sizce öyle sorun düzelir miAlıntıyı görüntüle
Denemekten zarar gelmez.
1- Oyundayken ctrl+alt+delete yap
2- Görev Yöneticisine gir
3- Ayrıntılar de
4- Csgo ya sağ tıkla
5- Öncelik ayarladan normali seç
6- Açık olan csgo ya gir.

olmazsa cfg dosyanı yedekle biryere ve asıl oyun konumundan silip oyuna gir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
İbrahim Azaklı
Denemekten zarar gelmez.
1- Oyundayken ctrl+alt+delete yap
2- Görev Yöneticisine gir
3- Ayrıntılar de
4- Csgo ya sağ tıkla
5- Öncelik ayarladan normali seç
6- Açık olan csgo ya gir.

olmazsa cfg dosyanı yedekle biryere ve asıl oyun konumundan silip oyuna gir.
denerim tekrardan

Top Bottom