Yeni gelen Texture Streaming özelliğini kullanın.İyi günler arkadaşlar eskiden bilgisayarımda CS:GO da 60 FPS civarlarında oynarken son gelen güncellemelerde FPS em 20 nin altına düştü. Görev yöneticisinden bakınca CPU kullanımı hep %20 nin altında bunun bir çözümü varmıdır ?
Isı yüzünden olabilir işlemci fazla ısınıyor ise işlemci kendini tam güçte çalıştırmazİyi günler arkadaşlar eskiden bilgisayarımda CS:GO da 60 FPS civarlarında oynarken son gelen güncellemelerde FPS em 20 nin altına düştü. Görev yöneticisinden bakınca CPU kullanımı hep %20 nin altında bunun bir çözümü varmıdır ?
işlemcim fazla ısınmıyor ısı değerlerini kontrol ettim normalIsı yüzünden olabilir işlemci fazla ısınıyor ise işlemci kendini tam güçte çalıştırmaz
işe yaramadı oyunu ve bilgisayarı aç kapa vs. yaptım işe yaramadıYeni gelen Texture Streaming özelliğini kullanın.
ekran kartı sürücünü güncelleİyi günler arkadaşlar eskiden bilgisayarımda CS:GO da 60 FPS civarlarında oynarken son gelen güncellemelerde FPS em 20 nin altına düştü. Görev yöneticisinden bakınca CPU kullanımı hep %20 nin altında bunun bir çözümü varmıdır ?
işlemci intelse throttlestop var amd ise quick cpu kullan ve sabitle işlemci frekansınıİyi günler arkadaşlar eskiden bilgisayarımda CS:GO da 60 FPS civarlarında oynarken son gelen güncellemelerde FPS em 20 nin altına düştü. Görev yöneticisinden bakınca CPU kullanımı hep %20 nin altında bunun bir çözümü varmıdır ?
Bu özellik fps düşürmüyormu aksine ? bende kapalı ve gayet iyi değerler alıyorum açınca fps mi yükseliyor ve biliyorsan ne işe yarıyor bu özellik?Yeni gelen Texture Streaming özelliğini kullanın.
Bu özellik haritada görmediğiniz kısımları yüklemeyerek size FPS kazandırıyorBu özellik fps düşürmüyormu aksine ? bende kapalı ve gayet iyi değerler alıyorum açınca fps mi yükseliyor ve biliyorsan ne işe yarıyor bu özellik?
Hee çokta önemli değilmiş ya tahminimce en fazla 10 fps arttırırBu özellik haritada görmediğiniz kısımları yüklemeyerek size FPS kazandırıyor![]()
arkadaşlar sorunu çözdüm işlemci sadece 1 çekirdeğini kullanıyormuş. Sistem yapılandırmasından 4 çekirdeği birden aktif ettim cevaplarınız için teşekkür ederimişlemcim fazla ısınmıyor ısı değerlerini kontrol ettim normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işe yaramadı oyunu ve bilgisayarı aç kapa vs. yaptım işe yaramadı