CS:GO Düşük FPS

Ouzy

80+
Reaksiyon skoru
3
İyi günler arkadaşlar eskiden bilgisayarımda CS:GO da 60 FPS civarlarında oynarken son gelen güncellemelerde FPS em 20 nin altına düştü. Görev yöneticisinden bakınca CPU kullanımı hep %20 nin altında bunun bir çözümü varmıdır ?

İyi günler arkadaşlar eskiden bilgisayarımda CS:GO da 60 FPS civarlarında oynarken son gelen güncellemelerde FPS em 20 nin altına düştü. Görev yöneticisinden bakınca CPU kullanımı hep %20 nin altında bunun bir çözümü varmıdır ?
Yeni gelen Texture Streaming özelliğini kullanın.

Isı yüzünden olabilir işlemci fazla ısınıyor ise işlemci kendini tam güçte çalıştırmaz

arayüze bir girdim kasmalar falan, alta aldım baktım cpu 100 kullanılıyor ne yaptılar acaba, yoksa tek bende mi :(

ekran kartı sürücünü güncelle

işlemci intelse throttlestop var amd ise quick cpu kullan ve sabitle işlemci frekansını

Yeni gelen Texture Streaming özelliğini kullanın.
Bu özellik fps düşürmüyormu aksine ? bende kapalı ve gayet iyi değerler alıyorum açınca fps mi yükseliyor ve biliyorsan ne işe yarıyor bu özellik?

Bu özellik fps düşürmüyormu aksine ? bende kapalı ve gayet iyi değerler alıyorum açınca fps mi yükseliyor ve biliyorsan ne işe yarıyor bu özellik?
Bu özellik haritada görmediğiniz kısımları yüklemeyerek size FPS kazandırıyor :)

Bu özellik haritada görmediğiniz kısımları yüklemeyerek size FPS kazandırıyor :)
Hee çokta önemli değilmiş ya tahminimce en fazla 10 fps arttırır

işlemcim fazla ısınmıyor ısı değerlerini kontrol ettim normal
Post automatically merged:

işe yaramadı oyunu ve bilgisayarı aç kapa vs. yaptım işe yaramadı
arkadaşlar sorunu çözdüm işlemci sadece 1 çekirdeğini kullanıyormuş. Sistem yapılandırmasından 4 çekirdeği birden aktif ettim cevaplarınız için teşekkür ederim

CSGO bu arada işlemci bazlı oyundur en kart ile pek alakası yoktur.
oyunu başlatmada bu kodları kullanmanı öneririm
-novid -nojoy -high -freq 60
novid oyun açılışındaki nitroyu kapatır, nojoy ise joystick kontrolünü kapatır, freq ise monitörün kaç hz ise ona göre ekranı tazeler.

Geri