CS:GO FPS DROP RAMDEN Mİ KAYNAKLI?

ffreaky

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar önceki konumda CS:GO da düşük fps aldığımı fakat işlemci ve ekran kartı kullanımlarımın artmadığını söylemiştim.
Sorunumun ramden kaynaklandığını düşünmeye başladım. :mad:
Önbelleğe alınmış ram fazla.

İşte gereken bilgiler:

Ekler

• rammap.webp
    rammap.webp
    33.2 KB · Hit: 96
  • ram.webp
    ram.webp
    37.4 KB · Hit: 91
  • pc ram.webp
    pc ram.webp
    18.5 KB · Hit: 89
işlemcin nedir?

Ramler tek slot mu çift slot mu ? Eğer tek slot ram kullanıyorsanız ever droplar ram kaynaklı ve ram almanızı öneririm. Ben ram aldım düzeldi

işlemcin nedir?
Sistemim:
İşlemci: Intel Core i5 4210m @2.6Ghz to 3.2Ghz
Ekran Kartı (Dahili): Intel(R) HD Graphics 4600
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce 840m
RAM: 6 GB 1600 Mhz
Anakart: C15B
Post automatically merged:

Ramler tek slot mu çift slot mu ? 8x1 mi 4x2 mi ? Eğer tek slot ram kullanıyorsanız ever droplar ram kaynaklı ve ram almanızı öneririm. Ben ram aldım düzeldi
Laptop kullanıyorum çift slot

csgo işlemci odaklı bir oyun yetersiz kalmaya başlamış olabilir ram lerde yetmeye bilir geçtiğimiz günlerde bir update ile gölge efekti maksimuma çıktı ve değiştirilemiyor

Sistemim:
İşlemci: Intel Core i5 4210m @2.6Ghz to 3.2Ghz
Ekran Kartı (Dahili): Intel(R) HD Graphics 4600
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce 840m
RAM: 6 GB 1600 Mhz
Anakart: C15B
Post automatically merged:

Laptop kullanıyorum çift slot
İşlemcin normal frekansının altında çalışıyor olarak gözüküyor. Bende de oluyor bu. İşlemcim ısınınca işlemci kendini korumak için hızını düşüyor ve fanını hızlandırıyor. İdeal sıcaklığa ulaşınca tekrar eski hızına geliyor. Sorun bu olabilir. Laptop kullanıyorum.

csgo işlemci odaklı bir oyun yetersiz kalmaya başlamış olabilir ram lerde yetmeye bilir geçtiğimiz günlerde bir update ile gölge efekti maksimuma çıktı ve değiştirilemiyor
source 2 beklemeye devam mı o zaman

CS:GO yaklaşık 6GB Ram kullanan bir oyun zaten. Ram'inizi arttırmanızı öneririm. İşlemciniz yeterli. Dropların sebebi işlemciniz değildir.

İşlemcin normal frekansının altında çalışıyor olarak gözüküyor. Bende de oluyor bu. İşlemcim ısınınca işlemci kendini korumak için hızını düşüyor ve fanını hızlandırıyor. İdeal sıcaklığa ulaşınca tekrar eski hızına geliyor. Sorun bu olabilir. Laptop kullanıyorum.
İşlemcimi quick cpu ile sürekli olarak 3.2Ghz de çalıştırabiliyorum fakat bir artısını görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,840
Üyeler
190,986
Son üye
Vuralea
Geri