Neler Yeni

CS:GO haksız ban yenir mi?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
CS:GO haksız ban yenir mi? Ben yedim ama hile programını ETS 2'de filan para hilesi yapmaya çalıştım ve Cheat Engine ile CS girince ban yedim. Bu zaten normal bir şey ama bazıları haksız ban yedim diyor ve hem VAC hem Overwatch banı yiyorlar. Onlar kesin hile mi oluyor? Ona göre soruşturacağım.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
CS:GO haksız ban yenir mi? Ben yedim ama hile programını ETS 2'de filan para hilesi yapmaya çalıştım ve Cheat Engine ile CS girince ban yedim. Bu zaten normal bir şey ama bazıları haksız ban yedim diyor ve hem VAC hem Overwatch banı yiyorlar. Onlar kesin hile mi oluyor? Ona göre soruşturacağım.
hile açmadan yada oyunda yasak olan bişeyi yapmadan kim niye ban yesin.

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Vac ban eğer ki bir dosya tespit ederse direk steamın attığı bandır, ve o ban açılmaz. Overwatch ban ise altın nova üstü ranka ve 200-300 mm winin üstündeki oyuncuların seni izleyip belirttiği görüşe göre yediğin bandır, bu sonradan mail atılınırsa açılabilme imkanı var.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
overwatch ve vac farklı şeyler.vac ban pcendeki programlardan fark edilip atılıyor ve açılması imkansız değil fakat imkansıza yakın.overwatchı açtırabiliyorsun.

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Yapay zekanın yanlış yapması normal ama overwatch ban bir sürü insan bakıyor o yüzden kesin hile oluyor

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Yapay zekanın yanlış yapması normal ama overwatch ban bir sürü insan bakıyor o yüzden kesin hile oluyor
Vac'da yapay zeka oynayışını izlemiyor. Sistemde oyun dosyalarında değişim oynama varsa Vac yiyorsun.

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
overwatch ve vac farklı şeyler.vac ban pcendeki programlardan fark edilip atılıyor ve açılması imkansız değil fakat imkansıza yakın.overwatchı açtırabiliyorsun.
İmzandaki monitör hakkında bir şey sormak istiyorum. Konuşma başlatmamın bir sakıncası var mıdır ?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi birlikte olunca genelde hile programı tespit edildi ve üzerine hile gibi davranmış oluyor ikisinden de ban yiyor. Ben de ikisi de olduysa bir nevi hile tescillenmiş oluyor. O yüzden ben buradan da sizin bilginize dayanarak emin olmak istedim. Benim ban yememe gelir isek benim ETS 2'de para hilesi için ETS 2 yerine Steam'e bağladım ve üstüne üstlük unuttum Rekabetçi girdim yani hile programı tespit edildi ve ban yedim. Onda hata bende.

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
İkisi birlikte olunca genelde hile programı tespit edildi ve üzerine hile gibi davranmış oluyor ikisinden de ban yiyor. Ben de ikisi de olduysa bir nevi hile tescillenmiş oluyor. O yüzden ben buradan da sizin bilginize dayanarak emin olmak istedim. Benim ban yememe gelir isek benim ETS 2'de para hilesi için ETS 2 yerine Steam'e bağladım ve üstüne üstlük unuttum Rekabetçi girdim yani hile programı tespit edildi ve ban yedim. Onda hata bende.
Aynı anda vac'la overwatch ban yenmez diye biliyorum. çünkü vac ban atarsa birdaha başkasının izleyip değerlendirmesine ne gerek var.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Aynı anda vac'la overwatch ban yenmez diye biliyorum. çünkü vac ban atarsa birdaha başkasının izleyip değerlendirmesine ne gerek var.
Rapor edilirse izleniyor ve bunu 30-70 kişi inceliyor ve bunların çoğu hile dediğinden ban yiyor üstüne adam da program tespit edildiğinden VAC ban da yiyor.

T.P.G.

80+ Titanium
Ben haksız bana inanmıyorum.

Kolay gelsin.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram