SIR_INDO_SCARF
80+ Silver
Var. Eğer report bot ile yersen var.Haksız ban yeme diye bir şey yok yemezsin.
Var. Eğer report bot ile yersen var.Haksız ban yeme diye bir şey yok yemezsin.
Eğer ki hile açmadıysan ve report bot ile ban yersen ticket atarsın hatayı düzeltirler merak etme
report bottan yedim.Var. Eğer report bot ile yersen var.
Ama hocam hesabın güvenilirliği düşüyor.csnin başlatma seçeneklerine -allow_third_party_software yazarsan gözükür afterburner
Eğer karşı taraftaki kişi ile it dalaşına girersen alırsın. Tabi karşıdaki kişi becerikliyse yani.Olayı anlayamadım hâla, hiç bir hile veya hile programı kullanmadan oyundan ban yenir mi?
Şu soruya net cevap alamadım.
100 tane report nasıl oluyor? Oyun böyle sacma bir şeye nasıl izin veriyor?
sen 20 maçında 200 adam vursanda vac banned yemezsin ama kendi arkadaşların tarafından report yersen fazlaca oyundan 3 gün uzaklaştırılıyorsun nerden biliyorsan diyorsan yayın açan tanıdık arkadaş var global smurf hesaplara giriyor ve çok iyi oynuyor her maçın takım arkadaşlarından reportlandığı için 3 gün uzaklaştırma yedi açıldı anlıcağın hile kullanmadan vac yemen imkansız.Rekabetçi maçlarda hiç bir şekilde hile kullanmama rağmen bir kaç iyi vuruşum nedeniyle karşı takımdan bir kaç kişi tarafından raporlandım.
Bunun herhangi bir Vac bana sebebiyet vermesi söz konusu olabilir mi?
Arka planda sadece Msi Afterburner açık, o da oyunda gözükmüyor zaten Cs:Go güvenliği sebebiyle.
O 100 tane aynı anda report nasıl oluyor peki?sen 20 maçında 200 adam vursanda vac banned yemezsin ama kendi arkadaşların tarafından report yersen fazlaca oyundan 3 gün uzaklaştırılıyorsun nerden biliyorsan diyorsan yayın açan tanıdık arkadaş var global smurf hesaplara giriyor ve çok iyi oynuyor her maçın takım arkadaşlarından reportlandığı için 3 gün uzaklaştırma yedi açıldı anlıcağın hile kullanmadan vac yemen imkansız.
Ben haksız yere yemiştim vac 2 sene önceRekabetçi maçlarda hiç bir şekilde hile kullanmama rağmen bir kaç iyi vuruşum nedeniyle karşı takımdan bir kaç kişi tarafından raporlandım.
Arka planda sadece Msi Afterburner açık, o da oyunda gözükmüyor zaten Cs:Go güvenliği sebebiyle.
Yemezsin. 2013 yılından beri bir çok farklı hesabım oldu ve bir çok hesap sattım. Smurf olarak çok hesap kastım yüzlerce, binlerce kez raporlandım hile kullanmadan bir kere Vac ban yediğim olmadı. Zaten neredeyse mümkün de değil.Rekabetçi maçlarda hiç bir şekilde hile kullanmama rağmen bir kaç iyi vuruşum nedeniyle karşı takımdan bir kaç kişi tarafından raporlandım.
Arkaplanda bir uygulama çalışıyor olabilir. Kontrol edebilirsiniz. Ve Steam kapatıp tekrar açarak deneyebilirsiniz.Banada şimdi bu hatayı vermeye başladı.Bir sıkıntı yaratacak bir şey kullanmıyorum.Neden oluyor olabilir girmiyor oynatmıyor
Arkaplanda uygulama yoktu ama neyse sıkıntı yok laptopu kapattım daha girmedim vac yemeyim yeterYemezsin. 2013 yılından beri bir çok farklı hesabım oldu ve bir çok hesap sattım. Smurf olarak çok hesap kastım yüzlerce, binlerce kez raporlandım hile kullanmadan bir kere Vac ban yediğim olmadı. Zaten neredeyse mümkün de değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkaplanda bir uygulama çalışıyor olabilir. Kontrol edebilirsiniz. Ve Steam kapatıp tekrar açarak deneyebilirsiniz.
İlk cs aldığım zamanlarda çokça raporlandığım zaman 3. Parti yazılım vs kullanmadan overwatch sistemi ile ban yedim. Ben de hile açmadan ban yedim diyenlere inanmıyorum, ama yedim işte arkadaşRekabetçi maçlarda hiç bir şekilde hile kullanmama rağmen bir kaç iyi vuruşum nedeniyle karşı takımdan bir kaç kişi tarafından raporlandım.
bak dostum vac banned yemen imkansız istediği kadar report botuna soksunlar seni şüpheli hareketlerin fazla olmadığı sürece tek bir şekilde ban yersin onada şöle şaşırırsın sen kendi steam hesabından çıkarsın arkadaşının hesabına girersin oynarsın çıkarsın eyer o kendi hesabında hile kullandıysa otomatikmen benim bildiğim kadarıyla senin hesapta yalan oluyor aynı ip üzerinden girdiğiniz için senin logların ona düşüyor diye biliyorum.O 100 tane aynı anda report nasıl oluyor peki?