CS-GO hangi sandık açılmalı?

Ameyus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,067
Sayın arkadaşlar hesabımda 85 TL var ve tamamını cs oynayarak kazandım.(Aslında 160 TL ama oyun aldım) Bunu artırmak istiyorum hangi kasayı açarsam parayı arttırabilirim? İlk defa açacağım hiçbir bilgim yok.

kasa açarak parayı arttırabilceğini sanmıyorum kartı oyundan fazla eden oyunları alıp kartlarını düşürerek paranı arttırabilirsin

bende cs oynuyorum kasa düşürüp satıyım diye seçkin gerekiyormuş aşırı sinirlendim herşeyi seçkine yapıştırmışlar kasa açmak sıkıntı reis 60 kuruş da çıkabilir şans işi

tehlikeli bölge kasası açmıştım 6 adet sabahın 6 sında canım sıkıldığı için 6 sındada toplasan 5 lira tutan item çıkmadı kasa açmak mantıksız birde 25 tlydi 1 anahtar ozamanlar şuan 45 tl

Sayın arkadaşlar hesabımda 85 TL var ve tamamını cs oynayarak kazandım.(Aslında 160 TL ama oyun aldım) Bunu artırmak istiyorum hangi kasayı açarsam parayı arttırabilirim? İlk defa açacağım hiçbir bilgim yok.
Öncelikle "sandık" değil kasa. İkincisi iyi bir şey çıkarma olasılığın %1-2 arasında onu bilerek aç. %95 paranı katlayamayacaksın. Çok çok şanslı olman gerekiyor.

bende cs oynuyorum kasa düşürüp satıyım diye seçkin gerekiyormuş aşırı sinirlendim herşeyi seçkine yapıştırmışlar kasa açmak sıkıntı reis 60 kuruş da çıkabilir şans işi
Seçkin olmak için ne gerekiyor ben önceden oynuyordum seçkin miyimdir?

Hiçbiri açılmamalı hocam. Unlost değilsen çıkmıyor. Direkt skin almak daha mantıklı. Ya da şu anda Rio majör kutuları indirimde. Onlardan açarsan belki altın sticker çıkar

Bence hiç bulaşma kasaya istersen skin al oyna daha mantikli

Paranı seviyorsan açmamalısın. :D
Gidip indirimlerden oyun al daha iyi.

Geri