Öncelikle "sandık" değil kasa. İkincisi iyi bir şey çıkarma olasılığın %1-2 arasında onu bilerek aç. %95 paranı katlayamayacaksın. Çok çok şanslı olman gerekiyor.Sayın arkadaşlar hesabımda 85 TL var ve tamamını cs oynayarak kazandım.(Aslında 160 TL ama oyun aldım) Bunu artırmak istiyorum hangi kasayı açarsam parayı arttırabilirim? İlk defa açacağım hiçbir bilgim yok.
Seçkin olmak için ne gerekiyor ben önceden oynuyordum seçkin miyimdir?bende cs oynuyorum kasa düşürüp satıyım diye seçkin gerekiyormuş aşırı sinirlendim herşeyi seçkine yapıştırmışlar kasa açmak sıkıntı reis 60 kuruş da çıkabilir şans işi
Bence hiç bulaşma kasaya istersen skin al oyna daha mantikliSayın arkadaşlar hesabımda 85 TL var ve tamamını cs oynayarak kazandım.(Aslında 160 TL ama oyun aldım) Bunu artırmak istiyorum hangi kasayı açarsam parayı arttırabilirim? İlk defa açacağım hiçbir bilgim yok.
Paranı seviyorsan açmamalısın.Sayın arkadaşlar hesabımda 85 TL var ve tamamını cs oynayarak kazandım.(Aslında 160 TL ama oyun aldım) Bunu artırmak istiyorum hangi kasayı açarsam parayı arttırabilirim? İlk defa açacağım hiçbir bilgim yok.
230 tl şuan paket alman lazımSeçkin olmak için ne gerekiyor ben önceden oynuyordum seçkin miyimdir?