CS-GO Hile Report

Fury35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254
Arkadaşlar yeni bir discord sunucusu açtık.
Biliyorsunuz ki cs artık hilelerle dolup taşıyor bunu bir nebi engellemeye çalışmak için sunucu açtık.
Buraya hile olduğuna emin olduğunuz kişilerin profil sayfalarının linkini atıp daha çok kişinin reportlamasını sağlayabilirsiniz ne kadar çok kişi o kadar kesin bir vac ban.
Tabii başkalarının attığı profilleride şikayet etmek koşuluyla.
Üstelik birbirinizi oyuna davet edebilirsiniz.
https://discord.gg/AUGPH7d
İyi günler.

Son düzenleme:
Hocam dün 8 el kazandık sonra adam kıskanıp mevlana açtı, 2 gündür oyanyamıyorum oyun zevkimin içine etti tabiri caizse.

Hocam dün 8 el kazandık sonra adam kıskanıp mevlana açtı, 2 gündür oyanyamıyorum oyun zevkimin içine etti tabiri caizse.
Bizde aynısını 5 el üst üste yaşadık adam kaybettiğini anladığı anda direk mevlana açıyor

Arkadaşlar yeni bir discord sunucusu açtık.
Biliyorsunuz ki cs artık hilelerle dolup taşıyor bunu bir nebi engellemeye çalışmak için sunucu açtık.
Buraya hile olduğuna emin olduğunuz kişilerin profil sayfalarının linkini atıp daha çok kişinin reportlamasını sağlayabilirsiniz ne kadar çok kişi o kadar kesin bir vac ban.
Tabii başkalarının attığı profilleride şikayet etmek koşuluyla.
Üstelik birbirinizi oyuna davet edebilirsiniz.
https://discord.gg/AUGPH7d
İyi günler.
Teker teker mi atıyonuz hocam yoksa report bot mu ?

Bizde aynısını 5 el üst üste yaşadık adam kaybettiğini anladığı anda direk mevlana açıyor
Siz bana sorun bide 2 yıl önce bir maç girdim güven faktörüm vardı nova 1 dim. Karşı takımda 5 hileci vardı. Anında hileyi açtılar.
Hile bile olsalar çok kötü oynadılar 2 tur farkla kaybettik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bir sistem gelmeli yoksa hile olmayanı bile reportlayabilirsiniz.
Mesela birisinin reportlanması için video'lu kanıt şartı falan olsa iyi olur.

Siz bana sorun bide 2 yıl önce bir maç girdim güven faktörüm vardı nova 1 dim. Karşı takımda 5 hileci vardı. Anında hileyi açtılar.
Hile bile olsalar çok kötü oynadılar 2 tur farkla kaybettik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bir sistem gelmeli yoksa hile olmayanı bile reportlayabilirsiniz.
Mesela birisinin reportlanması için video'lu kanıt şartı falan olsa iyi olur.
Bizde öyle bir şey düşünüyoruz kişi sayısı arttıkça daha net kurallar belirleyeceğiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,747
Üyeler
191,159
Son üye
Nikght
Geri