Arkadaslar daha cok csgo,pubg,rainbow oynuyorum yani fps oyunlari.Muzik,dizi,film falan cok onemli degil.Daha cok oyun icin bi kulaklik onerebilir misiniz.Fiyat maksimum 800 tl olursa iyi olur.Saolun
50 ₺ daha koyabilirsen Kraken Tournament Edition alabilirsin, koyamazsan Arctis 5.
Razer Kraken Tournament Edition Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
Razer Kraken Tournament Edition Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-02051000-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Cloud 2 al benceTesekkurler aklimda cloud alpha,Razer kraken TE bide gsp 300 vardi.Gsp 300 nasildir.Bilgisi olan var mi?
Renk farki var yesili daha pahali ama.Diger sitelere gore ucuz cidden.
Burada 600tl. Farklı bir model mi?
Neden sence.Cloud alphadan iyi mi.Ne gibi farki varCloud 2 al bence
E sporcularda görüyordum hep cloud 2 yiRenk farki var yesili daha pahali ama.Diger sitelere gore ucuz cidden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden sence.Cloud alphadan iyi mi.Ne gibi farki var
aynı kulaklık sadece itopyanın abartı fiyat politikasına maruz kalmış o kulaklık
Burada 600tl. Farklı bir model mi?
Cok tesekkurler herkese zowie mouse da almayi dusunuyordum zaten.Ilerleyebilirsek neden olmasin e spor.kardeşim hyperx cloud 2 veya cloud alpha yı şiddetle öneririm fps oyunlarında 1 numara yanına birde zowie mouse oldummu tadından yenmez eğer kolun ve kulağın varsa fps oyunlarında 2.0 ondesin demektir +bide 240hz mönitor olursa e spora kadar yolun var
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı kulaklık sadece itopyanın abartı fiyat politikasına maruz kalmış o kulaklık
tournament edition 640 tl diğer sitelerde50 ₺ daha koyabilirsen Kraken Tournament Edition alabilirsin, koyamazsan Arctis 5.
Razer Kraken Tournament Edition Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
Razer Kraken Tournament Edition Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-02051000-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Arkadaslar daha cok csgo,PUBG,rainbow oynuyorum yani fps oyunlari.Muzik,dizi,film falan cok onemli degil.Daha cok oyun icin bi kulaklik onerebilir misiniz.Fiyat maksimum 800 TL olursa iyi olur.Saolun