Cs:Go indirime girermi?

İcbhin

80+
Reaksiyon skoru
10
Cs:Go indirime girermi arkadaşlar sizce
1590939540818.webp

prime alsanda hileli maçlardan kurtulman zor, hesabına değer verdiğini göstermen lazım bu arada 21 level olunca prime oluyorsun almana ihtiyaç yok map yapmakla fln uğraşmayacaksan

prime alsanda hileli maçlardan kurtulman zor, hesabına değer verdiğini göstermen lazım bu arada 21 level olunca prime oluyorsun almana ihtiyaç yok map yapmakla fln uğraşmayacaksan
Ben yaklaşık 10+ yıldır CS:GO oynuyorum 20 bin maç attıysam sadece 15-20'si hile ile karşılaştığım maçtır.
Post automatically merged:

dostum zaten 21 level olunca seçkin veriyor almana gerek yok
Ama Prime kadar güven faktörün olmuyor.

Ben yaklaşık 10+ yıldır CS:GO oynuyorum 20 bin maç attıysam sadece 15-20'si hile ile karşılaştığım maçtır.

ile geliyor diyenler noob oldukları için karşıdakı kişiler iyi oynayınca hile diyorlar çok report yedim

aga oyun 8 yıldır var 7 eğer betada değilsen, hem de benim güven faktörüm yüksek bana bile şimdiye kadar yüzlerce gelmiştir nasıl 15-20 hileci geldiğini düşünüyorsun ? Demoları izlemiyorsun demekki

indirime girmez bende paralı seçkin hesap olmasına rağmen 21 level olan herkes seçkin olabiliyor her oyunda hile görmekten bıktım artık parayla alsan bile hileden kurtuluşun yok yani. paran cebinde kalsın 21 level olunca aynı olay yani

indirime girmez bende paralı seçkin hesap olmasına rağmen 21 level olan herkes seçkin olabiliyor her oyunda hile görmekten bıktım artık parayla alsan bile hileden kurtuluşun yok yani. paran cebinde kalsın 21 level olunca aynı olay yani
güven faktörün önemli, eğer toksik değilsen hesabına değer veriyorsan vs vs... Kolay kolay hile gelmiyor ben arkadaşlarımla oynamadığı zaman (onlarınki düşük) bana %99 hile gelmiyor

ile geliyor diyenler noob oldukları için karşıdakı kişiler iyi oynayınca hile diyorlar çok report yedim
kusura bakma da 0 ses vererek duvar arkasından hs yiyorsam bunun hileden başka açıklaması olamaz veya sis içinden 1 tap hs atıyorlarsa. ne bileyim hilecileri de oyuncularla kıyaslamazsın be

Geri