dostum zaten 21 level olunca seçkin veriyor almana gerek yokCs:Go indirime girermi arkadaşlar sizce Alıntıyı görüntüle
Ben yaklaşık 10+ yıldır CS:GO oynuyorum 20 bin maç attıysam sadece 15-20'si hile ile karşılaştığım maçtır.prime alsanda hileli maçlardan kurtulman zor, hesabına değer verdiğini göstermen lazım bu arada 21 level olunca prime oluyorsun almana ihtiyaç yok map yapmakla fln uğraşmayacaksan
Ama Prime kadar güven faktörün olmuyor.dostum zaten 21 level olunca seçkin veriyor almana gerek yok
prime ile hilelerin bir kısmından teknik olarak uzaklaşıyorsun ama pek yeterli değil, eğer map yapmayı falan düşünüyorsa satın alması lazım sdk içindostum zaten 21 level olunca seçkin veriyor almana gerek yok
ile geliyor diyenler noob oldukları için karşıdakı kişiler iyi oynayınca hile diyorlar çok report yedimBen yaklaşık 10+ yıldır CS:GO oynuyorum 20 bin maç attıysam sadece 15-20'si hile ile karşılaştığım maçtır.
Post automatically merged:
Ama Prime kadar güven faktörün olmuyor.
+1 milyon.ile geliyor diyenler noob oldukları için karşıdakı kişiler iyi oynayınca ile diyorlar çok report yedim
aga oyun 8 yıldır var 7 eğer betada değilsen, hem de benim güven faktörüm yüksek bana bile şimdiye kadar yüzlerce gelmiştir nasıl 15-20 hileci geldiğini düşünüyorsun ? Demoları izlemiyorsun demekkiBen yaklaşık 10+ yıldır CS:GO oynuyorum 20 bin maç attıysam sadece 15-20'si hile ile karşılaştığım maçtır.
Post automatically merged:
Ama Prime kadar güven faktörün olmuyor.
güven faktörün önemli, eğer toksik değilsen hesabına değer veriyorsan vs vs... Kolay kolay hile gelmiyor ben arkadaşlarımla oynamadığı zaman (onlarınki düşük) bana %99 hile gelmiyorindirime girmez bende paralı seçkin hesap olmasına rağmen 21 level olan herkes seçkin olabiliyor her oyunda hile görmekten bıktım artık parayla alsan bile hileden kurtuluşun yok yani. paran cebinde kalsın 21 level olunca aynı olay yani
kusura bakma da 0 ses vererek duvar arkasından hs yiyorsam bunun hileden başka açıklaması olamaz veya sis içinden 1 tap hs atıyorlarsa. ne bileyim hilecileri de oyuncularla kıyaslamazsın beile geliyor diyenler noob oldukları için karşıdakı kişiler iyi oynayınca hile diyorlar çok report yedim