Neler Yeni

CS:GO kasa düşürme kalktı mı?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Uzun bir aradan sonra tekrar CS:GO indirdim ve 5-10 tane ölüm maçı attım. Ama hiçbirinde ne bana ne de başka birine kasa/skin falan vermedi. Oyundan kasa ve skin düşürme kalktı mı? Neden hiçkimseye bir şey düşmüyor? Oyunu parayla satın aldım yıllar önce ve ücretsiz olmadan önce de sürekli kasa düşürebiliyordum.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tamam şimdi seni prime olarak görünüyor mu? Prime gaming aktif yazması lazım sağda solda bir yerlerde. Eğer yazıyorsa şanssızlıktan düşmüyordur.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Tamam şimdi seni prime olarak görünüyor mu? Prime gaming aktif yazması lazım sağda solda bir yerlerde. Eğer yazıyorsa şanssızlıktan düşmüyordur.
Yıllardır oynuyorum oyunu, "Seçkin Etkin"den bahsediyorsunuz, evet aktif ben de. Üstelik zaten mağaza sayfasına gittiğimde de Prime sürümü bende var olarak görünüyor. Şanssızlık olduğunu sanmıyorum, hiçkimseye düşmüyor çünkü.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Runaway topluluk sunucularında düşüyor kasa hala. MM'i bilemem.

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
Seçkin statüsü alman gerek fiyatı 123TL ama nedense oyun içinde 205 TL olarak gözüküyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Seçkin statüsü alman gerek fiyatı 123TL ama nedense oyin içinde 205 TL olarak gözüküyor.
Ya arkadaşlar anlayamıyorum, konuyu yarıya kadar mı okuyorsunuz yoksa başlığa bakıp direkt cevap mı yazıyorsunuz? Konuda yazıyor oyunu satın aldığım, diğer arkadaşla da konuştuk bunu orada da yazıyor Prime sahibi olduğum.

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
Ya arkadaşlar anlayamıyorum, konuyu yarıya kadar mı okuyorsunuz yoksa başlığa bakıp direkt cevap mı yazıyorsunuz? Konuda yazıyor oyunu satın aldığım, diğer arkadaşla da konuştuk bunu orada da yazıyor Prime sahibi olduğum.
Haftada 2 kez eşya düşürebilirsin bi level atladığında birde rastgele atıyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Haftada 2 kez eşya düşürebilirsin bi level atladığında birde rastgele atıyor.
O olayı biliyorum, onda sorun yok. Ama kaç tane maç attım, hiçbirinde ne bana ne de diğer oyunculara bir eşya vermedi. Ben de düşündüm ki acaba kasa düşürme mi kalktı oyundan.

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
O olayı biliyorum, onda sorun yok. Ama kaç tane maç attım, hiçbirinde ne bana ne de diğer oyunculara bir eşya vermedi. Ben de düşündüm ki acaba kasa düşürme mi kalktı oyundan.
Hayır kalkmadı daha dün kasa ve bi adet tec-9 kostümü düşürdüm LVL bölgesine imlecinizi getirin orda level atlamada eşya düşürebilirsiniz diye bi yazı olucak o varsa level atladıktan sonra eşya atıcaktır o yoksa o hafalık hakkınızı doldurmussunuz dmektir.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Hayır kalkmadı daha dün kasa ve bi adet tec-9 kostümü düşürdüm LVL bölgesine imlecinizi getirin orda level atlamada eşya düşürebilirsiniz diye bi yazı olucak o varsa level atladıktan sonra eşya atıcaktır o yoksa o hafalık hakkınızı doldurmussunuz dmektir.
Kaç yıl oldu oyuna girmedim. Haftalık hakkımın dolmuş olması imkansız. Neyse, teşekkürler herkese.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,213
Üyeler
162,653
Son üye
saefhan
Top Bottom