Neler Yeni

Cs go kasa sistemini anlatirmisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Yusuf Uncu
Arkadaşlar ben 276 liraya hesabımı seckine yükselttim.Beni er 2 seviyesinden başlattı ve bende oynayarak seviye atladım er 3 oldum ve bir kasa ve bir skin düştü,onları sattık 10 TL'ye ve biraz daha oynadım.Bir kez daha seviye atladım er 4 oldum ama kasa vermedi.Herhalde haftada 1 skin ve 1 kasa hakkım varmış ve bunu bilmeden seviye atladığım için 1 kasa ve 1 skini kaçırmış oldum.Son olarak merak ettiğim bisey var.Sadece seviye atlayınca kasa düşüyorsa bütün seviyeleri bitirince birdaha kasa düşmüyormu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,904
İsim
Burak Karadağ
Arkadaşlar ben 276 liraya hesabımı seckine yükselttim.Beni er 2 seviyesinden başlattı ve bende oynayarak seviye atladım er 3 oldum ve bir kasa ve bir skin düştü,onları sattık 10 TL'ye ve biraz daha oynadım.Bir kez daha seviye atladım er 4 oldum ama kasa vermedi.Herhalde haftada 1 skin ve 1 kasa hakkım varmış ve bunu bilmeden seviye atladığım için 1 kasa ve 1 skini kaçırmış oldum.Son olarak merak ettiğim bisey var.Sadece seviye atlayınca kasa düşüyorsa bütün seviyeleri bitirince birdaha kasa düşmüyormu?
Haftada 2 item alabiliyorsun 1'i kasa 1'i ise skin veya grafiti.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Sadece seviye atlayınca kasa düşüyorsa bütün seviyeleri bitirince birdaha kasa düşmüyormu?
40 levele gelince bulunduğun yılın rozetini alıp 1 levelden tekrar başlıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler hocam.Peki sadece seviye atlayincami kasa düşüyor sadece
yok şansa bağlı da düşebiliyor. Ama haftada 1 kez seviye atlayınca kesin düşüyor

Top Bottom