Cs-go kasalarını ne yapmalıyım

BLueSouL

80+
Reaksiyon skoru
28
Merhaba arkadaşlar yıllar önce steam hesabım soyulmuştu bir kaç oynadım sonra bıraktım şimdi tekrar bi bakayım dedim cs go kasaları duruyor toplam 65 kasa var bazılarının fotosunu atıcam bunları açmak mı mantıklı yoksa uğraşmayıp direk satayımmı bu arada kasa daha önce açmadım kasa anahtar satılıyormu ne kadar bilgim yok beni aydınlatabilirmisiniz acaba
Screenshot_20250517-191944.webp
Screenshot_20250517-191932.webp
Screenshot_20250517-191917.webp
Screenshot_20250517-191903.webp
Screenshot_20250517-191850.webp
Screenshot_20250517-191837.webp
Screenshot_20250517-191828.webp

Bunları açma direkt sat nakite dönüştür. açarsan edeceğin zarar öyle böyle değil. Csfloat üzerinden kolaylıkla satabilirsin oradan banka hesabına nakit olarak çekme imkanın da var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca açmak için her bir kasa için 2.5 dolar anahtar parası vermen gerekiyor hem cebinden para çıkacak hem her türlü zarar edeceksin dediğimi yapmanda fayda var.

Csfloatta satıp ister nakit olarak çekebilirsin ya da skin alıp envanter dizebilirsin

kasa
Merhaba arkadaşlar yıllar önce steam hesabım soyulmuştu bir kaç oynadım sonra bıraktım şimdi tekrar bi bakayım dedim cs go kasaları duruyor toplam 65 kasa var bazılarının fotosunu atıcam bunları açmak mı mantıklı yoksa uğraşmayıp direk satayımmı bu arada kasa daha önce açmadım kasa anahtar satılıyormu ne kadar bilgim yok beni aydınlatabilirmisiniz acabaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
açma pazara sat oyun al

Merhaba arkadaşlar yıllar önce steam hesabım soyulmuştu bir kaç oynadım sonra bıraktım şimdi tekrar bi bakayım dedim cs go kasaları duruyor toplam 65 kasa var bazılarının fotosunu atıcam bunları açmak mı mantıklı yoksa uğraşmayıp direk satayımmı bu arada kasa daha önce açmadım kasa anahtar satılıyormu ne kadar bilgim yok beni aydınlatabilirmisiniz acabaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sat Gitsin

Ne güzel kasa bunlar böyle. 4 dolardan aşağı kasa yok. Yerinizde olsam direkt satarım bunları, iyi para getirir.

Bunları açma direkt sat nakite dönüştür. açarsan edeceğin zarar öyle böyle değil. Csfloat üzerinden kolaylıkla satabilirsin oradan banka hesabına nakit olarak çekme imkanın da var.

Ayrıca açmak için her bir kasa için 2.5 dolar anahtar parası vermen gerekiyor hem cebinden para çıkacak hem her türlü zarar edeceksin dediğimi yapmanda fayda var.
csfloat da komisyon var mı 10 dolarlık bir ürünü satınca ne kadar geçiyor hesaba

csfloat da komisyon var mı 10 dolarlık bir ürünü satınca ne kadar geçiyor hesaba
%5 komisyon var 10 dolarda 50 kuruş kesinti olur

hesabına çekerken de maksimum %2.5 komisyon kesiyor. çekeceğin tutara bağlı %0.5-2.5 arası komisyonu var

Reis csafloata baktımda 7 gün bloke var 7 gün bekleywcem ama ektra bir şey yapmam lazımmı sadece bekliycemmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,590
Üyeler
184,948
Son üye
recep Talha
Geri