Yardım CS:GO maça girerken donuyor

Reaksiyon skoru
70
CS:GO oynuyorum. Topluluk sunucusu veya atölyelerde bir sıkıntı olmuyor. Fakat rekabetçi girdiğimde "Mekan Başlatılıyor..." veya "Alıcı Bilgileri Alınıyor..." gibi yerlerde donuyor ve 30 dakika ban yiyorum. HDD kullanıyorum ne olur yardım edin. Bu arada lütfen SSD alın filan demeyin. Dolar malum. :D

Sistemin özellikleri nedir?

Oyun dosyalarının bütünlüğün doğrula önce. Daha sonra Unlost un YouTube daki FPS artırma videosuna bakabilirsin yardımcı olacaktır.

Oyun dosyalarının bütünlüğün doğrula önce. Daha sonra Unlost un YouTube daki FPS artırma videosuna bakabilirsin yardımcı olacaktır.
FPS için herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Oyun içi 70 FPS menüde 110 FPS bahsettiğim yükleme ekranında 20-15 FPS arası. Fakat FPS'den kaynaklı bir donma yok. Oyun donuyor. Dosya bütünlüğü doğruladım 49 tane çıktı yükledi. Oyunda test ettim bir değişiklik olmadı. Hala yavaş giriyor.

Oyunu sil yükle diyeceğim ama bir şey değişmeyecek. Bence sen güzel bir format at. Baştan Steam vs. Oyunlarını kur büyük ihtimalle düzelir.

Oyunu sil yükle diyeceğim ama bir şey değişmeyecek. Bence sen güzel bir format at. Baştan Steam vs. Oyunlarını kur büyük ihtimalle düzelir.
Her format attığımda Steam ve CS:GO yüklemişimdir sil baştan. hep aynı sorun. Yani laptop diye desem arkadaşın da laptopu var o da en fazla 30 sn de açılıyor. Sistemim kötü desem CS:GO rahatlıkla oynatıyor. Bende mi sıkıntı acaba? :D

Her format attığımda Steam ve CS:GO yüklemişimdir sil baştan. hep aynı sorun. Yani laptop diye desem arkadaşın da laptopu var o da en fazla 30 sn de açılıyor. Sistemim kötü desem CS:GO rahatlıkla oynatıyor. Bende mi sıkıntı acaba? :D
Şimdi yavaş mı giriyor yoksa hiç mi girmiyor? Eğer yavaş giriyorsa tek çare SSD kanka.

Geri