cs go mu oynamalıyım valorant mı?

Ulti falan seviyorsan valo oyna. Ama ben hiç sevmedim o oyunu. Hayatta da oynamam.

Sen cs yi para verip alırsan seçkin hesapta karşına hile gelmiyor oyunu bedava oynayanlar boş boş konuşuyor.
ama valorantta öyle değil işte hile az geliyo ve vanguard sürekli güncelleniyo buyüzden cs de zevkini şey yapıyolar sende para verip prime upgrade alıyosun 70 tl verip ama valorant direk free skinler sarıyo valorantın ama free yani

zevk meselesi ama bence valorant

ama valorantta öyle değil işte hile az geliyo ve vanguard sürekli güncelleniyo buyüzden cs de zevkini şey yapıyolar sende para verip prime upgrade alıyosun 70 TL verip ama valorant direk free skinler sarıyo valorantın ama free yani
😍Ben cs'yi 12 liraya almıştım şuanki fiyatı umrumda değil.

Daha önce hiç competitive oyun oynamadıysanız girin bakın eğlenip çıkın. Ancak deneyimlediyseniz hiçbirini oynamayın. Zamanınızı harcadığınıza değmez. Tonla güzel, özgün, sanatsal, hikayeli, ufkunu genişletecek ya da sadece eğlenmeni sağlayacak oyun var. Bu tarz oyunlara saatler vermeyin.
Aklımdan geçenleri yazmışsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz sadece hırs ve kazanma odaklı oyunlar bir süreden sonra tamamen vakit kaybı bence de

cs go mu oynamalıyım valorant mı arkadaşlarım valorant oynuyor ama solo faceit de sarıyor ne yapmalıyım sizce
"En baştan Söylüyorum BENCE" Bence Alıştırma Olarak Cs De Botlarla Oynayabilirsin Sonrada Cs Rekabetçi İçin Valorantta Kasılabilir, Yeteneklerini Geliştirebilirsin Ama Cs De Çok Oynamış Oyunun İçine Girenlerden Kaçınmak İçin İyi Bir Oyun Valorant Ama Kişinin Seçimine Göre Seçilebilir Benim Kararım Valorant Olurdu (Türkler Daha Fazla Hem) Birde Özel Yeteneklerin Olacağı İçin Oyunda Eğlencen Artabilir Diye Düşünüyorum (En Başta da Dediğim Gibi Bunların Hepsi Benim Düşüncem "BENCE" Başlığı Altında Yorumlandırılmış "BENİM" Fikirlerimdir, Şimdi Neden Bu Kadar "BENİM" e Taktın Diyeceksiniz Linç Yemek İstemiyorum :) )

eğer renkli,süper güçlerimizin olduğu fps oyunlarını falan seviyorsan valorant,gerçekçilik seviyorsan ve sabrın varsa csgo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri