Neler Yeni

cs go mu oynamalıyım valorant mı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ulti falan seviyorsan valo oyna. Ama ben hiç sevmedim o oyunu. Hayatta da oynamam.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sen cs yi para verip alırsan seçkin hesapta karşına hile gelmiyor oyunu bedava oynayanlar boş boş konuşuyor.
ama valorantta öyle değil işte hile az geliyo ve vanguard sürekli güncelleniyo buyüzden cs de zevkini şey yapıyolar sende para verip prime upgrade alıyosun 70 tl verip ama valorant direk free skinler sarıyo valorantın ama free yani

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
zevk meselesi ama bence valorant

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
ama valorantta öyle değil işte hile az geliyo ve vanguard sürekli güncelleniyo buyüzden cs de zevkini şey yapıyolar sende para verip prime upgrade alıyosun 70 TL verip ama valorant direk free skinler sarıyo valorantın ama free yani
😍Ben cs'yi 12 liraya almıştım şuanki fiyatı umrumda değil.

İsmail_68

80+ Bronze
Daha önce hiç competitive oyun oynamadıysanız girin bakın eğlenip çıkın. Ancak deneyimlediyseniz hiçbirini oynamayın. Zamanınızı harcadığınıza değmez. Tonla güzel, özgün, sanatsal, hikayeli, ufkunu genişletecek ya da sadece eğlenmeni sağlayacak oyun var. Bu tarz oyunlara saatler vermeyin.
Aklımdan geçenleri yazmışsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz sadece hırs ve kazanma odaklı oyunlar bir süreden sonra tamamen vakit kaybı bence de

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
cs go mu oynamalıyım valorant mı arkadaşlarım valorant oynuyor ama solo faceit de sarıyor ne yapmalıyım sizce
"En baştan Söylüyorum BENCE" Bence Alıştırma Olarak Cs De Botlarla Oynayabilirsin Sonrada Cs Rekabetçi İçin Valorantta Kasılabilir, Yeteneklerini Geliştirebilirsin Ama Cs De Çok Oynamış Oyunun İçine Girenlerden Kaçınmak İçin İyi Bir Oyun Valorant Ama Kişinin Seçimine Göre Seçilebilir Benim Kararım Valorant Olurdu (Türkler Daha Fazla Hem) Birde Özel Yeteneklerin Olacağı İçin Oyunda Eğlencen Artabilir Diye Düşünüyorum (En Başta da Dediğim Gibi Bunların Hepsi Benim Düşüncem "BENCE" Başlığı Altında Yorumlandırılmış "BENİM" Fikirlerimdir, Şimdi Neden Bu Kadar "BENİM" e Taktın Diyeceksiniz Linç Yemek İstemiyorum :) )

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
eğer renkli,süper güçlerimizin olduğu fps oyunlarını falan seviyorsan valorant,gerçekçilik seviyorsan ve sabrın varsa csgo.

Top Bottom