cs go mu oynamalıyım valorant mı?

Bu ara valo sardı ama kitlesi berbat. Csgo'da öyle ama en azından rusların dediğini anlamıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
cs go mu oynamalıyım valorant mı arkadaşlarım valorant oynuyor ama solo faceit de sarıyor ne yapmalıyım sizce
Bende cs ciydim ama 1.5 ay önce bıraktım. Sebebi 3 yıldır hile kullanan birinin takımıma gelmesi ve hile ile globale kadar çıkması :(

Hocam valorant bedava oyun buda hile açmayı kolaylaştırıyor, ve kostümler çok pahalı herkeste kostüm var sizde psikolojik olarak almak istiyosunuz cebiniz yanıyo.
cs de öyle ama

5 kişilik ekibim yoksa ikisini de oynamanı tavsiye etmem

Hocam valorant bedava oyun buda hile açmayı kolaylaştırıyor, ve kostümler çok pahalı herkeste kostüm var sizde psikolojik olarak almak istiyosunuz cebiniz yanıyo.
Csgo daha iyi bence hem csgo'dan para kazanılıyor bazen oyun sonu güzel kutular geliyor ama valorant sadece senin paranı sömürüyor kostüm aldırtıyor.
Cs bedava değil mi ? Ya da cs de ki kostümler kötü mü almak istemiyor musunuz emin ol Cs de daha fazla hile var Riot hileleri banlıyor bence 2 taraflı oyunların iyi ve kötü özelliklerini saymak lazım zaten oyunlar çok farklı oyunlar ama para sömürme olayını kesinlikle kabul etmiyorum Cs dede skinler var valorant tada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,520
Üyeler
184,017
Son üye
Chakyy
Geri