Bende cs ciydim ama 1.5 ay önce bıraktım. Sebebi 3 yıldır hile kullanan birinin takımıma gelmesi ve hile ile globale kadar çıkmasıcs go mu oynamalıyım valorant mı arkadaşlarım valorant oynuyor ama solo faceit de sarıyor ne yapmalıyım sizce
Cs de daha fazla hile varHocam valorant bedava oyun buda hile açmayı kolaylaştırıyor
Sen cs yi para verip alırsan seçkin hesapta karşına hile gelmiyor oyunu bedava oynayanlar boş boş konuşuyor.Valorant'ın hile engelleme sistemi > csgo bu arada
Para verip seçkin hesap al, benim karşıma çok az hile geldi .Cs de daha fazla hile var![]()
Hocam valorant bedava oyun buda hile açmayı kolaylaştırıyor, ve kostümler çok pahalı herkeste kostüm var sizde psikolojik olarak almak istiyosunuz cebiniz yanıyo.
Cs bedava değil mi ? Ya da cs de ki kostümler kötü mü almak istemiyor musunuz emin ol Cs de daha fazla hile var Riot hileleri banlıyor bence 2 taraflı oyunların iyi ve kötü özelliklerini saymak lazım zaten oyunlar çok farklı oyunlar ama para sömürme olayını kesinlikle kabul etmiyorum Cs dede skinler var valorant tada.Csgo daha iyi bence hem csgo'dan para kazanılıyor bazen oyun sonu güzel kutular geliyor ama valorant sadece senin paranı sömürüyor kostüm aldırtıyor.