Neler Yeni

cs go mu oynamalıyım valorant mı?

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen cs yi para verip alırsan seçkin hesapta karşına hile gelmiyor oyunu bedava oynayanlar boş boş konuşuyor.
en son cs oynadığım zaman 3 el üst üste hile geldi (yoldaş ve takım arkadaşım para vermişti oyuna)

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Cs bedava değil mi ? Ya da cs de ki kostümler kötü mü almak istemiyor musunuz emin ol Cs de daha fazla hile var Riot hileleri banlıyor bence 2 taraflı oyunların iyi ve kötü özelliklerini saymak lazım zaten oyunlar çok farklı oyunlar ama para sömürme olayını kesinlikle kabul etmiyorum Cs dede skinler var valorant tada.
Cs para verip alırsan karşına hile gelme olasılığı çok düşük bedavaya oynayan beleşçiler hakediyo bence ben boşunamı para verdim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben ikisini de önermem, 5 kişilik ekibin yoksa online oyunlar işkence

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
ikiside toxic kitleye ait başka oyunlara yönelmeni tavsiye ederim
yoo faceit de adam akıllı insanlar geliyor elo dan dolayı mı bilmiyorjum ama valorant da insta cılar var o yüzden cs oynucam sanırım sage le 27 vurduydum insta lock cu reyna 5 vurduydu cs oynarım büyük ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koşarak headshot yemek istemiyorsan,
Hile istemiyorsan,

Rainbow Six Siege
sarmadı o oynadım ama sarmadı anlamadım oyunu 10 saatim var ama hala bişey anlamadım

İsmail_68

80+ Bronze
sarmadı ben aldım ama sarmadı
İlk başlarda çok zor geliyor zaten ama sonra alıştıkça çok daha zevkli olduğunu düşünüyorum.
Valorant ve cs gibi kanser kitlesi ve hilecileri de yok yani çok daha az bence.
Ben olsam R6 tercih ederim hem sende varmış zaten

Erikli Damacanası

80+ Bronze
yoo faceit de adam akıllı insanlar geliyor elo dan dolayı mı bilmiyorjum ama valorant da insta cılar var o yüzden cs oynucam sanırım sage le 27 vurduydum insta lock cu reyna 5 vurduydu cs oynarım büyük ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

sarmadı o oynadım ama sarmadı anlamadım oyunu 10 saatim var ama hala bişey anlamadım
oyunu anlamk için 30 saat oynamalısın

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Harun Kayatekin
Cs para verip alırsan karşına hile gelme olasılığı çok düşük bedavaya oynayan beleşçiler hakediyo bence ben boşunamı para verdim.
Cs yi bana mı anlatıyorsun :D 2 dolara prime hesap satılıyor yabancı sitelerde her el rage hile gelmiyor diye hile gelmediğini mi zannediyorsun millet global de legit ile oynuyor artık.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Cs yi bana mı anlatıyorsun :D 2 dolara prime hesap satılıyor yabancı sitelerde her el rage hile gelmiyor diye hile gelmediğini mi zannediyorsun millet global de legit ile oynuyor artık.
Csyi yıllardır oynuyorum eminim valve hilelere çözüm getirecek, yada oyuna büyük bir güncelleme getirip sürüm yükseltebilirler.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Harun Kayatekin
Csyi yıllardır oynuyorum eminim valve hilelere çözüm getirecek, yada oyuna büyük bir güncelleme getirip sürüm yükseltebilirler.
Her yıl bir şey getirecekler ama getirmiyorlar source 2 gelecekti onu bile yapamadılar ama bazı e spor oyuncuları Shroud gibi oyuncular demişti Cs yavaş yavaş kendini öldürüyor artık bir şey yapması lazım hilelere çözüm bulup yeni bir oyun motoru değişmesi lazım sunucular hala 64 tick.

Top Bottom