Erikli Damacanası
80+ Bronze
ikiside toxic kitleye sahip başka oyunlara yönelmeni tavsiye ederim
en son cs oynadığım zaman 3 el üst üste hile geldi (yoldaş ve takım arkadaşım para vermişti oyuna)Sen cs yi para verip alırsan seçkin hesapta karşına hile gelmiyor oyunu bedava oynayanlar boş boş konuşuyor.
Koşarak headshot yemek istemiyorsan,cs go mu oynamalıyım valorant mı arkadaşlarım valorant oynuyor ama solo faceit de sarıyor ne yapmalıyım sizce
Cs para verip alırsan karşına hile gelme olasılığı çok düşük bedavaya oynayan beleşçiler hakediyo bence ben boşunamı para verdim.Cs bedava değil mi ? Ya da cs de ki kostümler kötü mü almak istemiyor musunuz emin ol Cs de daha fazla hile var Riot hileleri banlıyor bence 2 taraflı oyunların iyi ve kötü özelliklerini saymak lazım zaten oyunlar çok farklı oyunlar ama para sömürme olayını kesinlikle kabul etmiyorum Cs dede skinler var valorant tada.
yoo faceit de adam akıllı insanlar geliyor elo dan dolayı mı bilmiyorjum ama valorant da insta cılar var o yüzden cs oynucam sanırım sage le 27 vurduydum insta lock cu reyna 5 vurduydu cs oynarım büyük ihtimalikiside toxic kitleye ait başka oyunlara yönelmeni tavsiye ederim
sarmadı o oynadım ama sarmadı anlamadım oyunu 10 saatim var ama hala bişey anlamadımKoşarak headshot yemek istemiyorsan,
Hile istemiyorsan,
Rainbow Six Siege
İlk başlarda çok zor geliyor zaten ama sonra alıştıkça çok daha zevkli olduğunu düşünüyorum.sarmadı ben aldım ama sarmadı
oyunu anlamk için 30 saat oynamalısınyoo faceit de adam akıllı insanlar geliyor elo dan dolayı mı bilmiyorjum ama valorant da insta cılar var o yüzden cs oynucam sanırım sage le 27 vurduydum insta lock cu reyna 5 vurduydu cs oynarım büyük ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:
sarmadı o oynadım ama sarmadı anlamadım oyunu 10 saatim var ama hala bişey anlamadım
Cs yi bana mı anlatıyorsunCs para verip alırsan karşına hile gelme olasılığı çok düşük bedavaya oynayan beleşçiler hakediyo bence ben boşunamı para verdim.
Csyi yıllardır oynuyorum eminim valve hilelere çözüm getirecek, yada oyuna büyük bir güncelleme getirip sürüm yükseltebilirler.Cs yi bana mı anlatıyorsun2 dolara prime hesap satılıyor yabancı sitelerde her el rage hile gelmiyor diye hile gelmediğini mi zannediyorsun millet global de legit ile oynuyor artık.
Aradiğim yorumRainbow Six Oyna![]()
Her yıl bir şey getirecekler ama getirmiyorlar source 2 gelecekti onu bile yapamadılar ama bazı e spor oyuncuları Shroud gibi oyuncular demişti Cs yavaş yavaş kendini öldürüyor artık bir şey yapması lazım hilelere çözüm bulup yeni bir oyun motoru değişmesi lazım sunucular hala 64 tick.Csyi yıllardır oynuyorum eminim valve hilelere çözüm getirecek, yada oyuna büyük bir güncelleme getirip sürüm yükseltebilirler.