ZandalphoNN
80+ Bronze
Dahası
Sisteminize göre oyun oynayın diyeyim o zamanSistem almaya gücüm yetse zaten çoktan alırdım.
Sisteminize göre oyun oynayın diyeyim o zamanSistem almaya gücüm yetse zaten çoktan alırdım.
Benim pc zaten hesap makinesinden kötü.Sistem almaya gücüm yetse zaten çoktan alırdım.
Sisteme göre oyun yok ki mecburen tüm oyunları 5-30 fps aralığında oynuyorumSisteminize göre oyun oynayın diyeyim o zaman
CS:S oyna.Benim pc zaten hesap makinesinden kötü.
İntel i3 ilk nesil
Amd radeon hd 3500
3gb ram
250 gb ssd
10 yıldan fazla bir süredir kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sisteme göre oyun yok ki mecburen tüm oyunları 5-30 fps aralığında oynuyorum
en düşük ayarlarda bile 5-10 fps alıyorum diyorsun, sistem güncellemeden 15 fps'in üstüne çıkman çok zor. Eğer yeni sistem için maddi gücüm yok diyorsan oyunu sil ve kendi paranı kazandığında kendine istediğin oyunu oynatacak bilgisayar al. 5-10 fps ile oyun mu oynanır ben 40 fps ile kanser oluyordum ve sildim oyunu. Umarım ne demek istediğmi anlamışındır.Cs go da ortalama 5-10 fps alıyorum yinede 1 maçta 7-8 adam öldürebiliyorum. Ama oyunun zevki çıkmıyor. Zaten internette kötü B ye gidiyorum A ya ışınlanıyorum. Ve molotof atarken ping den dolayı duvardan sekip bana geliyor. Neyse fps yi nasıl arttırabilrim? (Tüm ayarlar en düşükte)
Kaplamaları silebilirsin. Youtube'ta videoları vardır.Cs go da ortalama 5-10 fps alıyorum yinede 1 maçta 7-8 adam öldürebiliyorum. Ama oyunun zevki çıkmıyor. Zaten internette kötü B ye gidiyorum A ya ışınlanıyorum. Ve molotof atarken ping den dolayı duvardan sekip bana geliyor. Neyse fps yi nasıl arttırabilrim? (Tüm ayarlar en düşükte)