Cs go ne zaman rütbe atlarım?

Headshotçı

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
39
Ben şuan silver 2 yim 33 galibiyetim var oyunlarda ortalama 16 25 kill alıyorum burda size sorduğum kesin bir tarih değil ortalama ne zaman rütbe atlarım veya sizce ne zaman rütbe atlarım?

Ben şuan silver 2 yim 33 galibiyetim var oyunlarda ortalama 16 25 kill alıyorum burda size sorduğum kesin bir tarih değil ortalama ne zaman rütbe atlarım veya sizce ne zaman rütbe atlarım?
Sistem bi ara değişmişti benim zamanımda farklı maplerde oynaman önemliydi çünkü s2 idim ve genel olarak sniper takılıyordum ve skorlarım hep takımımın üstünde olmasına rağmen 80. galibiyette mi ne yükseltmişti. Valve bu sistemi kimseye açıklamıyor o yüzden kesin olarak bilemeyiz.

120win var her maç net 20 üstü vuruyorum silver 3 üm pek bekleme csgo dan iyi lig atlamayı, valorant bu konuda gayet iyi ama

Ard arda win alman gerek. Ve kendinden yüksek rankta kişilerle girmeye çalış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oynamayın mm gidin faceit oynayın

Aynen hocam silver ranktaki insanlar gidip orada kendini geliştirmeye çalışanların oyununu berbat etsinler yanlış yönlendirmeyin lütfen !

Güzel oynayıp rank atlayamıyorum diye bir şey yok.Ben de ağlıyordum 3 ay öncesine kadar.N3'den LEM'e kadar geldim 3 ay içinde.Kendin gibi iyi oynayan takım yüzünden kaybettiğinizi düşündüğünüz kişiler bulup seri seri rank atlayabilirsiniz.

Ard arda win alman gerek. Ve kendinden yüksek rankta kişilerle girmeye çalış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen hocam silver ranktaki insanlar gidip orada kendini geliştirmeye çalışanların oyununu berbat etsinler yanlış yönlendirmeyin lütfen !
ya hocam gitsin faceit oynasın mmde çok fazla hile geliyor faceitte mme göre daha az tecrübede kazanırlar

ya hocam gitsin faceit oynasın mmde çok fazla hile geliyor faceitte mme göre daha az tecrübede kazanırlar

Silver adama orada tecrübe felan kazandırtmazlar oyundan soğuturlar rankı mg'den aşağı olan girmesin faceit'e hem kendi oyun zevkleri kaçmasın hem başkalarınınkini kaçırmasınlar.

Ekibin yoksa çok zor olucak. üst üste 7-8 maçta alıyorsun o ranklarda

Silver adama orada tecrübe felan kazandırtmazlar oyundan soğuturlar rankı mg'den aşağı olan girmesin faceit'e hem kendi oyun zevkleri kaçmasın hem başkalarınınkini kaçırmasınlar.
hocam imzandaki sistem nasıldır memnun musun oyunlarda kaç fps alıyorsun ortalama csgo ets2 pubg lite

hocam imzandaki sistem nasıldır memnun musun oyunlarda kaç fps alıyorsun ortalam csgo ets2 PUBG lite

Sadece csgo oynuyorum o 3 oyun arasından. 100 den aşağı hiç düşmedi. ortalama 130-170 fps civarı alıyorum. Yerine göre 200-230'lara kadar çıkıyor.

Sadece csgo oynuyorum o 3 oyun arasından. 100 den aşağı hiç düşmedi. ortalama 130-170 fps civarı alıyorum. Yerine göre 200-230'lara kadar çıkıyor.
hangi ayarlarda bide başka ne oynuyosun onlarda kaç alıyosun

Geri