Neler Yeni

Yardım CS:Go Operasyonlar ile ilgili her şey

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Operasyon bileti almak istiyorum öncelikle almamı önerir misiniz?
1. Operaysonlar yılda bir mi geliyor? Değilse kaç ayda bir geliyor?
2. Şuan fiyatı 200 TL ama bir kaç ay önce 130 TL idi nedeni nedir?
3. Bazı yerlerde son 4 hafta bilete %40 indirim geldiğini söylediklerini okudum bu doğru mu?
4. Bileti almadan görevleri bitirip, görevler bittikten sonra bilet alabilir miyim? Görevler bilet almadan aktif oluyor mu?
Şu an aklıma gelenler bu kadar, bunlar dışında bilmem gereken başka bir şey varsa söylerseniz mutlu olurum.

mfurkant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Furkan Türkmen
Operasyon bileti almak istiyorum öncelikle almamı önerir misiniz?
1. Operaysonlar yılda bir mi geliyor? Değilse kaç ayda bir geliyor?
2. Şuan fiyatı 200 TL ama bir kaç ay önce 130 TL idi nedeni nedir?
3. Bazı yerlerde son 4 hafta bilete %40 indirim geldiğini söylediklerini okudum bu doğru mu?
4. Bileti almadan görevleri bitirip, görevler bittikten sonra bilet alabilir miyim? Görevler bilet almadan aktif oluyor mu?
Şu an aklıma gelenler bu kadar, bunlar dışında bilmem gereken başka bir şey varsa söylerseniz mutlu olurum.
Ben bileti her zaman son hafta alırım indirim gelmesi umuduyla ki 2019-2020 shattered web operasyonunda gelmişti %40 (en son gerçekleşen broken fang operasyonuna gelmemişti) beklemeni tavsiye ederim

operasyonlar daha önce 1 2 yılda bir gelirdi şimdi her sene başıyla sonu farklı operasyon oluyor işler biraz değişti,

steam dolar kuruna bağlı olarak fiyatları güncelliyor o yüzden 200 e çıktı operasyon çıktığı zaman galiba dolar 8 8.5 lardaydı ve 15 dolar 130 TL falan ediyordu şimdi ise 200 lerde.

görevler bilet olmadan aktif oluyor evet ben görevleri bitirip son haftayı bekliyorum.

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
Şimdi indirim gelmesini bekliyorsanız indirim geldiğinde kasa fiyatları da düşeceği için kasaları bekletmelisiniz 2-3 ay bunu da göz önünde bulundurun

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Gesu Kalyoncu
Ben CS:GO oynarken biletler parasını çıkartıyordu. Şimdi ne oldu bilemiyorum.

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
Ben CS:GO oynarken biletler parasını çıkartıyordu. Şimdi ne oldu bilemiyorum.
Biletler hala parasını çıkarıyor
Ben bileti her zaman son hafta alırım indirim gelmesi umuduyla ki 2019-2020 shattered web operasyonunda gelmişti %40 (en son gerçekleşen broken fang operasyonuna gelmemişti) beklemeni tavsiye ederim

operasyonlar daha önce 1 2 yılda bir gelirdi şimdi her sene başıyla sonu farklı operasyon oluyor işler biraz değişti,

steam dolar kuruna bağlı olarak fiyatları güncelliyor o yüzden 200 e çıktı operasyon çıktığı zaman galiba dolar 8 8.5 lardaydı ve 15 dolar 130 TL falan ediyordu şimdi ise 200 lerde.

görevler bilet olmadan aktif oluyor evet ben görevleri bitirip son haftayı bekliyorum.
İndirim gelseydi 14.haftada gelirdi zaten 20 şubatta operasyon bitecek yani bu operasyonda indirim gelmeyecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,986
Üyeler
161,940
Son üye
İ.Ege
Top Bottom