Neler Yeni

Yardım CS GO OPERASYONU İLE İLGİLİ SORU

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar operasyon geleli 1 hafta oldu mesela ben şimdi satın alsam geçmiş haftanın görevlerini yapıp yıldınızı alabiliyormuyum birde operasyonu alsam kesin katlarmıyım
Şuan görevleri yapıp sonrasında bilet ucuzlayınca da alabilirsin operasyon biletleri hiç zarar eden görmedim. Önceden yaptığın görevler sayılıyor.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İstersen son hafta geçmiş tüm görevlerini yap alırsın.
İstersen bilet almadan girebildiğin görevlere yap bilet alınca yapılmışların hepsi gelir Toptan.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Arkadaşlar operasyon geleli 1 hafta oldu mesela ben şimdi satın alsam geçmiş haftanın görevlerini yapıp yıldınızı alabiliyormuyum birde operasyonu alsam kesin katlarmıyım
alabiliyorsun kesin katlarsın evet

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Şuan görevleri yapıp sonrasında bilet ucuzlayınca da alabilirsin operasyon biletleri hiç zarar eden görmedim. Önceden yaptığın görevler sayılıyor.
Maalesef ben zarar ettim kendi hatam yüzünden. Hesaplara steam guard eklemek gerekiyordu ancak benim biraz eringeçliğim birazda ne olsa yükselir diye düşünmem beni zarara uğrattı.
Bileti alıp tamamlamak için prime olmak gerekiyor mu?
Hayır, gerek yok. Sadece bileti alsanız ödülleri alabiliyorsunuz. Prime sadece görevleri yapmanıza yarıyor ancak ödül alamıyorsunuz prime olan hesaplarda da bilet almak gerekli.

wake up to reality

80+ Silver
Maalesef ben zarar ettim kendi hatam yüzünden. Hesaplara steam guard eklemek gerekiyordu ancak benim biraz eringeçliğim birazda ne olsa yükselir diye düşünmem beni zarara uğrattı.

Hayır, gerek yok. Sadece bileti alsanız ödülleri alabiliyorsunuz. Prime sadece görevleri yapmanıza yarıyor ancak ödül alamıyorsunuz prime olan hesaplarda da bilet almak gerekli.
Prime almadan operasyon alsam bir zararım olur mu?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,951