Topluluk sunucularinda idle modları var kolayca düşüre bilirsin öyle çok uğraşma gerek yok hem afk kalıp yaparsıncs oynayaral item fln satarak steam cüzdanına para kazanmak istiyorum sonra o paralarlada yeni oyunlar alıp böyle bir döngüye girmek sitiyorum. nasıl yapabilir?
Başkalarının yerine saat kasabilirsin. Oyunda saat kasma karşılığında para alırsın. Tabi bunun karşılığında bilgisayarını açık bırakman gerekecek.cs oynayaral item fln satarak steam cüzdanına para kazanmak istiyorum sonra o paralarlada yeni oyunlar alıp böyle bir döngüye girmek sitiyorum. nasıl yapabilir?
hocam topluluk sunucularına nasıl giricemTopluluk sunucularinda idle modları var kolayca düşüre bilirsin öyle çok uğraşma gerek yok hem afk kalıp yaparsın
nasıl item kasarım? seçkin opersyon fln istiyor 200 tl likOyunu oynayarak ve para yatırarak bu dediklerinizi yapabilirsiniz.
Yıllardır ben hep öyle yaparım, oyunda çıkan 1-2tl'lik kasalar bile Steam Cüzdanına + TL olarak yansır sattığınız vakit.
Şansınız daha değerli itemlerde gelebilir tabi.
hocam topluluk sunucularına nasıl giricem
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl item kasarım? seçkin opersyon fln istiyor 200 TL lik
bilen biri anlatabilir mi lütfen
neylerden kazanırım hocamSeçkin hesap olmasa bile oyun sonu verilen hediye itemlerden faydalanıyor olmanız lazım.
Yanlışta biliyor olabilirim.
200tl çok fazla bir miktar, almanızı tavsiye etmem.
sadece yoldaş ve rekabetçiden mi kazanırım?Seçkin hesap olmasa bile oyun sonu verilen hediye itemlerden faydalanıyor olmanız lazım.
Yanlışta biliyor olabilirim.
200tl çok fazla bir miktar, almanızı tavsiye etmem.
hocam seçkin hesap premium olan mı? eğer öyleyse ben asla item düşüremem kiYoldaş, rekabetçi ve ölüm maçlarından kazanıyor olmanız gerekli.
Seçkin hesaplarda sistem böyle işliyor.
Her haftada 2 hediye item verilir oyun tarafından kullanıcıya.
Bu sistem seçkin olmayan bir hesapta olsa çokta farklı işlemez diye düşünüyorum.
az öncede csgo item düşürme demişsincs oynayaral item fln satarak steam cüzdanına para kazanmak istiyorum sonra o paralarlada yeni oyunlar alıp böyle bir döngüye girmek sitiyorum. nasıl yapabilir?
İtem seçkin hesapla düşüyor,2 tane hesabım var biri seçkin,seçkin olan skin dolu diğerine düşmediği için skin yok.hocam seçkin hesap premium olan mı? eğer öyleyse ben asla item düşüremem ki