Oyun bütünlüğü doğrulama nasıl yapılıyor?Oyun bütünlüğünü doğruladın mı veya oyunu silip yükledin mi?
Kütüphanedeyken csgonun üstüne sağ tıkla özelliklere gel. Ordan yerel dosyalara gel sonra dosyaların bütünlüğünü doğrula seçeneğine tıkla. HDD kullanıyorsan biraz uzun sürebilir SSD kullanıyorsan 3-4 dkya biter.Hatta az önce bir maça girdim maçta daha ben oynayamadan bitti yeni maça attı yine aynısı oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun bütünlüğü doğrulama nasıl yapılıyor?
Hdd değil m2 ssd kullanıyorum ve zaten monitörüm 60hz olduğu için 60 fps ye sabitliyorum.HDD kullanıyorsan normal, bazı kodlar oyuna girerken maplerin yüklenmesini sağlıyordu onları kullanabilirsin. birde oyuna gireceğinde fps_max 60 yaparsan daha hızlı girer
Denedim ancak hala sorun devam ediyor ilk maçta yaşamasam da ikinci maçta yaşanıyor oyuna tekrar girmem gerekiyor.Kütüphanedeyken csgonun üstüne sağ tıkla özelliklere gel. Ordan yerel dosyalara gel sonra dosyaların bütünlüğünü doğrula seçeneğine tıkla. HDD kullanıyorsan biraz uzun sürebilir SSD kullanıyorsan 3-4 dkya biter.
Ramleri takıp çıkarın hocam belki düzelir. Okumasında da bir sorun olabilir başka SSD ile denediniz mi?Hdd değil m2 ssd kullanıyorum ve zaten monitörüm 60hz olduğu için 60 fps ye sabitliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denedim ancak hala sorun devam ediyor ilk maçta yaşamasam da ikinci maçta yaşanıyor oyuna tekrar girmem gerekiyor.
Ramleri çıkarıp taktım ancak düzelmedi. Farklı SSD m olmadığı için başka SSD deneyemedim ancak sorunun SSD de olduğunu düşünmüyorum çünkü daha önce SSD den kaynaklı herhangi bir sorun yaşamadım.Ramleri takıp çıkarın hocam belki düzelir. Okumasında da bir sorun olabilir başka SSD ile denediniz mi?