Neler Yeni

Cs:go Oyuna Gi̇rerken Yanit Vermeme

Denzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Deniz
CS:Go'da ilk tur oyunu oynuyorum sonra tekrar oynamak için oynaya basıyorum yükleme ekranında kalıyor yanıt vermiyor ama hiç ilk tur bu olmuyor.

Denzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hatta az önce bir maça girdim maçta daha ben oynayamadan bitti yeni maça attı yine aynısı oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun bütünlüğünü doğruladın mı veya oyunu silip yükledin mi?
Oyun bütünlüğü doğrulama nasıl yapılıyor?

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
HDD kullanıyorsan normal, bazı kodlar oyuna girerken maplerin yüklenmesini sağlıyordu onları kullanabilirsin. birde oyuna gireceğinde fps_max 60 yaparsan daha hızlı girer

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
Hatta az önce bir maça girdim maçta daha ben oynayamadan bitti yeni maça attı yine aynısı oldu.

Oyun bütünlüğü doğrulama nasıl yapılıyor?
Kütüphanedeyken csgonun üstüne sağ tıkla özelliklere gel. Ordan yerel dosyalara gel sonra dosyaların bütünlüğünü doğrula seçeneğine tıkla. HDD kullanıyorsan biraz uzun sürebilir SSD kullanıyorsan 3-4 dkya biter.

Denzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Deniz
HDD kullanıyorsan normal, bazı kodlar oyuna girerken maplerin yüklenmesini sağlıyordu onları kullanabilirsin. birde oyuna gireceğinde fps_max 60 yaparsan daha hızlı girer
Hdd değil m2 ssd kullanıyorum ve zaten monitörüm 60hz olduğu için 60 fps ye sabitliyorum.

Kütüphanedeyken csgonun üstüne sağ tıkla özelliklere gel. Ordan yerel dosyalara gel sonra dosyaların bütünlüğünü doğrula seçeneğine tıkla. HDD kullanıyorsan biraz uzun sürebilir SSD kullanıyorsan 3-4 dkya biter.
Denedim ancak hala sorun devam ediyor ilk maçta yaşamasam da ikinci maçta yaşanıyor oyuna tekrar girmem gerekiyor.

Son düzenleme:

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
Hdd değil m2 ssd kullanıyorum ve zaten monitörüm 60hz olduğu için 60 fps ye sabitliyorum.

Denedim ancak hala sorun devam ediyor ilk maçta yaşamasam da ikinci maçta yaşanıyor oyuna tekrar girmem gerekiyor.
Ramleri takıp çıkarın hocam belki düzelir. Okumasında da bir sorun olabilir başka SSD ile denediniz mi?

Denzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Deniz
Ramleri takıp çıkarın hocam belki düzelir. Okumasında da bir sorun olabilir başka SSD ile denediniz mi?
Ramleri çıkarıp taktım ancak düzelmedi. Farklı SSD m olmadığı için başka SSD deneyemedim ancak sorunun SSD de olduğunu düşünmüyorum çünkü daha önce SSD den kaynaklı herhangi bir sorun yaşamadım.

Top Bottom