Neler Yeni

CS:GO Paris Majör Bileti Alırsam Jeton geliyor mu ve kar edermiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hakan
Evet başlıkta da yazdığı gibi normal bilet 181 tl 3 hatıra paket jetonlu 300 küsür olması lazım. Alırsam kar edermiyim ve 181 tl lik alırsam jeton geliyormu ?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Evet başlıkta da yazdığı gibi normal bilet 181 TL 3 hatıra paket jetonlu 300 küsür olması lazım. Alırsam kar edermiyim ve 181 TL lik alırsam jeton geliyormu ?
Yeni major gelmis AAAAAAA kar edersin duzgun yaparsan

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Oğuz
180 TL'lik alırsan jeton gelmiyor. Jeton gelmesi için rozetleri yükseltmen gerek. Her rozet arası 1 jeton veriyor. En kötü gold yaparsan 2 tane gelir. Yine de bunların amacı kar etmek değil, zevk için. Eğer kar etmek istiyorsan bilet aldıktan sonra jeton tanesi 55 TL, onlardan bir sürü alırsan kar edersin. Onun yerine %75'lik kapsül indirimi gelince onlara yatırım tavsiye ederim. Bu majordeki stickerları çok güzel yapmışlar. 328 TL olandan aldım ben. 5 bin TL gibi bir fiyata indirimde kapsül almayı planlıyorum.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
180 TL'lik alırsan jeton gelmiyor. Jeton gelmesi için rozetleri yükseltmen gerek. Her rozet arası 1 jeton veriyor. En kötü gold yaparsan 2 tane gelir. Yine de bunların amacı kar etmek değil, zevk için. Eğer kar etmek istiyorsan bilet aldıktan sonra jeton tanesi 55 TL, onlardan bir sürü alırsan kar edersin. Onun yerine %75'lik kapsül indirimi gelince onlara yatırım tavsiye ederim. Bu majordeki stickerları çok güzel yapmışlar. 328 TL olandan aldım ben. 5 bin TL gibi bir fiyata indirimde kapsül almayı planlıyorum.
Hatıra paketi falan diyor bileti falan almadan bu paketleri düşürme imkanı var mı ? Çünkü bir ara turnuva tarzı bir şey vardı lobide afk idim inferno hatıra paketi mi ne düşmüştü

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Oğuz
Hatıra paketi falan diyor bileti falan almadan bu paketleri düşürme imkanı var mı ? Çünkü bir ara turnuva tarzı bir şey vardı lobide afk idim inferno hatıra paketi mi ne düşmüştü
3-4 Major öncesinde maçları izleyerek düşürebiliyordun fakat artık mümkün değil. Bileti almadan ne jeton ne de hatıra paketi alabilirsin. Ya parayla jeton alarak alırsın ya da bileti alarak maksimum 3 tane paket alırsın.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
bu biletin bize bir yararı olur mu alınız mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam 180 tllik aldığımızda rozet geliyor degilmi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Oğuz
Peki hocam 180 tllik aldığımızda rozet geliyor degilmi
Seçimleri doğru bilmezsen gelmez. Bildiğin sürece geliyor. Elmas biraz zor fakat gold rozete kadar bilirsen 2 tane alırsın.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Oğuz
hatıra almaya değer mi sence 300tl lik olandan
328 olandan aldım ben, 3 jeton biraz daha ucuza gelmiş oluyor. Yatırım olarak fazladan da jeton alıp yatırım yapabilirsin fakat yüksek bütçe için. Eğer bütçen düşükse kapsül indiriminde onlara yatırım yap. Yine de bileti zevk için alabilirsin. Gold aşamasına gelirsen yine 5 tane paketten biraz da olsa kar edersin. En azından madalya bedavaya gelir.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
Nereden alınıyor jetonlu direkt alacam

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
328 olandan aldım ben, 3 jeton biraz daha ucuza gelmiş oluyor. Yatırım olarak fazladan da jeton alıp yatırım yapabilirsin fakat yüksek bütçe için. Eğer bütçen düşükse kapsül indiriminde onlara yatırım yap. Yine de bileti zevk için alabilirsin. Gold aşamasına gelirsen yine 5 tane paketten biraz da olsa kar edersin. En azından madalya bedavaya gelir.
kapsüllerden biraz alıcam ya 10 tane falan çünkü çok iyi stickerlar var içinde

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Oğuz
kapsüllerden biraz alıcam ya 10 tane falan çünkü çok iyi stickerlar var içinde
Evet çok mükemmel sticker koymuşlar. Açmak için alıyorsan stickerlar değerliyken açabilirsin fakat yatırım için alacaksan %75 indirim gelecek onu bekle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2000 tane almayı planlıyorum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nereden alınıyor jetonlu direkt alacam
Ana menüde gözüküyor zaten alt tarafta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,268
Üyeler
161,260